Darek... Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 WITAM. Stuki te słychać w gurnej części cylindrów, serwis stwierdził że to luzy zaworów,więc dałem regulować,ale bez efektu.Potem stwierdzili że zły olej20w50 ale co to ma do tego jak zawory mam kręcone a nie chydrauliczne.I co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 W jakim zakresie obrotów słychać stuki ? Co to za stuki? czy po dodaniu gazu milkną i a przy odpuszczaniu znowu "warczy". Trudno coś wnioskować z twojego opisu. Może łańcuch rozrządu już ci bzdrynoli, albo twój serwis nie przeprowadził prawidłowej regulacji. W VS 750 jest trudny dostęp do zaworów... więc mogli sie walnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 stuki te słychać na biegu jałowym i w całym zakresie obrotów.jest to takie równomierne tykanie jakby jakiś zawory pukały.dodanie gazu lub popuszczenie nic nie zmienia.Na zimnym silniku ledwo słyszalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Niechcę być złym prorokiem ale VS 750 mają tendencję do obracania panewki na przednim cylindrze. Kilku moich znajomych miało taki przypadek. Zaczyna się od dziwnych stuków (jak by rozrząd)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zup Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A jak mozna sprawdzic panewke, czy jest obrucona?? Mozna tylko cylinder sciagnac?? I da sie jakos to zobaczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 nie wygląda mi to na panewkie bo klekot słychać w głowicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi