boyu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 mam na oku suzuki GS 500 '98 ale ostatnio zoaczylem GS 500 F '04 i zastanawiam sie czy jest latwo zalozyc takie plastiki do tego samego modelu z 98. moze ktos jest mi w stanie odpowiedziec na to pytanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Do GSów jest kilka różnych modeli owiewek akcesoryjnych np. od fivestar`a Lecz jeśli zależy Ci dokładnie na tych z eFki to nie powinno byc jakichs wiekszych problemow z samym zalozeniem nie wiem jak tam zegary bo prawdopodobnie sa inne ale ogólnie konstrukcja motocykla z tego co wiem się nie zmieniła jedynie plastiki poddano face liftingowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 tylko z tą róznicą ze w GS500F jest jeszcze chłodniczka oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Problem polega na tym, że oryginalny model F ma stelaż owiewki przyspawany do główki ramy. Inna jest też półka górna i kierownica, boczki itp. Lepiej zastosować owiewki Five Star, o czym już wspomniał PGR, co nie znaczy, że nie wymagają one przeróbek, ale jest to łatwiejsze do wykonania. Paradoksalnie, może się okazać, ze jak chcesz mieć wersję F to lepiej kupić ją, niż przerabiać "goły" model. Tak naprawdę F-ka nie ma wiele do zaprezentowania oprócz wyglądu. Pozdro, Pawe l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Moim skromnym zdaniem taki GS z owiewkami five stara jest dużo lepiej "skrojoną" maszyną od wersji F, bo udawanie Gixera na siłę jakoś do mnie nie przemawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 DZIEKI BARDZO ZA ODPOWIEDZ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi