mar95 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 A ja, że akurat jestem na intruzie w Kraku....to pojechalismy z Dorka tutaj zapalić światełko....ul. JP II w Kraku łaczy Kraków z Nowa Hutą....całkiem długa...to i widok był piękny....morze ogników..Choć zbyt dużo motocykli jakoś nie widziałem:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 tak sie sklada,ze pracuje na jana pawla, ale malo motocykli widzialem o tej godzinie, podobal mi sie patent z wylaczeniem swiatel na ulicy, 21.37 u nas w knajpie tez zgasilismy i cala ekipa i goscie wychodza przed lokal i wyobrazcie sobie ze jakies cioty (dziad 50 lat z zona) obrazili sie i ze im to sie niepodoba i domagaja sie zapalenia swiatla na sali (palily sie swieczki i wiec bylo w miare jasno), zaczely wyc syreny, a te c*ele "ze oni chca zaplacic" hyhy kucharz chcial ich na kopach wyprosic z lokalu...hyhy czad qrwa je**ne ludzie, ale takich niebrakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Z okazji dostania małej zjebki że nie zamieściłem fotek postanowiłem się zmobilizować i je udostępnić.Filmików nie szukajcie bo stronka jest jeszcze w budowie, jak je wrzucę na serwer to dam znać.Pozdro!!! http://data7.exo.pl/kml/jp2.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi