witek Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A ja śmigam kilka sezonów w czarnych wysokich kowbojach i sobie je bardzo chwale. tylko w upały są problemy ze zdjęciem. Tylko jest jeden problem jak bedziesz lezal albo zahaczysz o cos butem to bedziesz ich w rowie szukal 8) Krotkie od razu spadaja ale dlugie tez wiele dluzej nie wytrzymuja podeszwa nie umywa sie do podeszw typowo motocyklowych - ale ladnie wygladaja i sam sobie z czasem jedne kupie :DJa tez w kowbojkach i dzieki temu chyba istnieje jeszcze jedyny szewc w miescie. Jak wchodze ,to bez pytania szuka czegos na podeszwy. a niestety trzeba czesto nabijac nowe.Pozatym chopper ,to takie cos ,ze mozesz jezdzic w czym Ci wygodnie i nikt cie palcami nie bedzie wytykal :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 siema WITEK .I tak trzymaj.Na takie moto tylko kowboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gekon Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja śmigam w wojskowych butach komandoskich... Jeszcze nigdy nie przemokły i są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam!!!Ze tak powiem podepne sie pod temat. A przy okazji moze autor znajdzie cos dla siebie ;) Co sadzicie o tych butach: http://moto-akcesoria.pl/product_info.php?...products_id=337 :?: Chcialbym sobie sprawic takie, tylko, ze cena troche przeraza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gekon Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wyglądają super, tylko czy są miękkie.... NIe znam tej firmy. Jeśli będą twarde to kicha na dłuższe trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Patrzylem wczoraj na swoje buty. Sa firmy Modeka, wygodne i dosc miekkie (usztywnienia w newralgicznych miejscach) i kosztowaly 250 zl. Jak kto nie ma zbyt wysokich wymagan (nie dla enduraków) i cienko z kasa to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Patrzylem wczoraj na swoje buty. Sa firmy Modeka, wygodne i dosc miekkie (usztywnienia w newralgicznych miejscach) i kosztowaly 250 zl. Jak kto nie ma zbyt wysokich wymagan (nie dla enduraków) i cienko z kasa to polecam.A mozesz podac model? :) Mam kurtke i rekawiczki Modeki takze czemu nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Moge podać model ale dopiero jutro. Siedze w robocie i nie mam ich na nogach. Wejdz sobie na katalog modeki (pewnie www.modeka.pl lub cos podobnego) i zobacz. Podejrzewam, ze kupilem najtanszy model wiec nie bedziesz mial trudnosci z rozpoznaniem, który to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Uzupełnienie.Właśnie wszedłem na stronę Modeki i sprawdziłem, że mam buty Jaguar. Są całe czarne i dotychczas jestem z nich zadowolony. A jeszcze bardziej byłem zadowolony przy płaceniu, jak poszło 250 zł, a nie np. 550 jak w większości butów. Może tamte są lepsze, ale dla mnie Jaguar jest wystarczającym modelem (samochodu też byłby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wypatrzylem taka stronke, od czasu do czasu pojawia sie cos nowego (takze butki) a ceny sa bardzo konkurencyjne: http://www.akcent.pl/moto/ PozdrawiamMaciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Śmigam w opinaczach, ale niedługo będę testował B-01 z firmy tarbor cena 270. Wydają się O.K. Zaraz po zakuppie impregnacja i powinny być wodoszczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wypatrzylem taka stronke, od czasu do czasu pojawia sie cos nowego (takze butki) a ceny sa bardzo konkurencyjne: http://www.akcent.pl/moto/ PozdrawiamMaciek 'vasiliy'No musze przyznac, ze stronka fajna. Sa nawet czesci do YamaszkiZastanawiam sie nad tymi http://www.akcent.pl/moto/buty_polob.htmCena tez odpowiednia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No musze przyznac, ze stronka fajna. Sa nawet czesci do Yamaszki Zastanawiam sie nad tymi http://www.akcent.pl/moto/buty_polob.htm Cena tez odpowiednia buty w deche, sam chcialem je kupic ale numeracja za duza jak dla mnie. dzis kupilem buciki Probiker - czekam na paczuszke :) PozdrawiamMaciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi