JaJo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46678373Zastanawia mnie jego rocznik bo takie silniki maja dt z 85 roku a nie 92 pozatym ciekawy motorek, pewnie szwajcaria.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 takie silniki maja dt z 85 roku Takie mają do 88 roku ale od 89 maja juz tarcze z tyłu a ta na aukcji tarcze z tyłu ma. Tyle że to nie jest DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ciekawy motorek, 23 konie, hmm można już pohasac, ale nie kupiłbym ,bo Translapa mi przypomina, nie zebym mial cos do Translapa ale dla mnie są dwa podziały, albo scigant albo enduro (ale jak DT125) taki typ mi sie podoba , noi jeszcze turystyki moga byc , ale cos jak CBR1100 XX,motocykli ociekajacych chromem nie lubie, jestem za młody i musze sie jeszcze wyszalec a crusier nie jest do tego stworzony, {o troche sie z tematu zbiłem, sorki} kazdy lubi cos innego, hehe. jesli kupisz to zycze miłego użytkowania ;) ;) ale jakos mi sie nie widzi taka "specjalna edycja".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Hmmm z tego co wiem to to jest DT i faktycznie wersja limitowana. Mój znajomy z Krakowa ma taką i faktycznie plastiki jak z Transapla a reszta DT. Powaga, to DT tylko w innej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 to jest wersja oryginalna , z Italii , spotkałem ją tylko w niemieckich katalogach , lecz z jedna lampą z przodu , bez stelażu , pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi