niagara Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 co jest potrzebne zeby miec elektroniczny zaplon w simaku ?? wiem ze trzeba kupic modul zaplonowy, ile takie cos kosztuje ?? no i jak do podlaczyc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 nie wypłacisz sieo ktory moduł ci chodzi ?? o ten pod magnetem czy o ten w skrzynce pod tylkiem ?? ten pod tylkiem kosztuje kolo 70 a ten pod magnetem jakies 120 pewnieo ile mnie pamiec nie myli to nawet cewke zaplonowa bedziesz musial zmieniac bo sa inne to zapewne ze 40 zl.chyba ze dorwiesz na allegro.a poza tym o ile mnie pamiec nie myli to troche inne okablowanie jest do tego wszystkiego JESLI SIMEK JEZDZI DOBRZE A CHEC WYMIANY JEST SPOWODOWANA TYM ZE ZASLYSZALES OD KUMPLA ZE ELEKTRONIK JEST LEPSZY TO RADZE DAC SPOKOJ. SZKODA PIENIEDZY, NERWOW PRZY MONTOWANIU I CZASU...a i jezeli jestes slaby w elektryce to dolicz jeszcze robocizne ;)to ci wyjdzie ponad 200 podaje ceny tak orientacyjnie bo nie znam dokladnych a opieram sie na cenach kiedy mialem jeszcze simka i czesci mnie interesowaly do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 u to rzeczywiscie sie nie oplaca :? z zalozeniem nie bylo by problemu - moj ojciec jest elektrykiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ja mam modul, rzeczywiscie bardzo latwy w obsludze, nie trzeba ustawiac klopotliwego przerywacza. Iskra jest jaka powinna, silna i niebieska. Tak jak kumpel wyzej napisal, nie radze wstawiac bo sa duze koszty, a mocy nie przybedzie, tylko bedzie troche mniej problemow z zaplonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi