błażejreda16 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 siema:););)macie może cześci do mz jak tak to padajcie jakie najlepiej kupił bym gaznik lub cały silnik :lol: jak macie to podajcie danie z kąd jesteście! ;) z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ja ma trochę różności do ETZ 250 i 150, gaźnik mam do "150". Troche elektryki,wał (oryginał niemiecki), cylinder z głowicą, lampy, lustra, koła, zawieszenia itd. Motor sprzedałem, graty zostały i zawalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Ja też mam wał i cylinder (miałem naprawde baardzo duzo części do tego motorku, ale robiłem porządki i na złom wszystko wywiozłem). Jak chcesz ten wał i cylinder to sie zgłoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błażejreda16 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 do czego masz te części do mz etz???czy mz triopika??odp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Kicer ma czesci do tropa, ale czy sie chce ich pozbyc, to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi