Niki4 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 "Kolanko na świece" hehehTo trzeba zapisać w dziale Humor.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alien Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Wiesz co Kondon, gdyby to ode mnie zależało to już byś dostał bana za głupotę. Poza tym to jesteś kolejnym rozpieszczonym bachorem z nadzianej rodzinki, który nie ma pojęcia o mechanice. A skoro tak szastasz kasą to czemu nie oddasz moto do serwisu? Co do wcześniejszych wypowiedzia, które mówiły coś o szacunku dla ojca to wydają mi się z lekka dziwne. Jak ktoś kupuje moto za 5000 i wcale go nie interesuje jak ono będzie eksploatowane to dla mnie ojciec Kondona nie wiele się od niego różni. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a mi się zdaje że Kondon przyszedl tu z 4um skutery.net żeby tylko narobic burdelu...tak mi się wydaje :? Bo kojarze taki post na tamtym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A moim zdaniem daliście się wpuścić w maliny takimi textami.Gdyby w Polsce żyli tacy ludzie jak Kondon to już by tego kraju nie było... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi