Strzalek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 EDIT: No wlasnie Strzalek na czym polega ten atac?To to samo co np YPVS yamahy czyli sterowanie wydechem. Każda firma ma na to swoje roziwązanie i nazwe. To tak samo jak z przekładniami na wachaczu honda ma pro-link yamaha monocross a kawasaki unitrak. Przyjeło sie, że i tak praktycznie na kazde sterowanie wydechem ludzie mówią atak ( ja też :roll:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 To to samo co np YPVS yamahy czyli sterowanie wydechem. Każda firma ma na to swoje roziwązanie i nazwe. To tak samo jak z przekładniami na wachaczu honda ma pro-link yamaha monocross a kawasaki unitrak. Przyjeło sie, że i tak praktycznie na kazde sterowanie wydechem ludzie mówią atak ( ja też )No to calkiem spoko :clap: . Zaraz mi ten czlowiek od Cagivy wysle filmik jak to lata. Powiedzial ze mi ja za 2000zl pusci (napewno sie cos jeszcze utarguje), takze jakos sie przelece ja obejrzec bo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 No jednak bedzie DT125r z 1996 roku ;) . Kolega sie ulitowal (a wlasciwie jego tata) i pusci mi ja jakby na raty. Tzn najpierw 3000zl a potem 1000zl. Kupiec juz ogladal Ts, jest nia zachwycony i najpozniej za tydzien po nia przyjezdzie. Dzieki wszystkim za pomoc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 No jednak bedzie DT125r z 1996 roku ;) . Kolega sie ulitowal (a wlasciwie jego tata) i pusci mi ja jakby na raty. Tzn najpierw 3000zl a potem 1000zl. Kupiec juz ogladal Ts' date=' jest nia zachwycony i najpozniej za tydzien po nia przyjezdzie. Dzieki wszystkim za pomoc :lol:[/quote']Gratulacje. Dt to dobry motcykl i 96 to całkiem swierzy rocznik. Jezeli go dobrze odblokujesz i zrobisz kilka trików okaże sie dobry i mocny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Gratulacje. Dt to dobry motcykl i 96 to całkiem swierzy rocznik. Jezeli go dobrze odblokujesz i zrobisz kilka trików okaże sie dobry i mocny Odblokuje odrazu ;) . Chociaz nawet na 100% nie ruszanym wydechu ciagnie fajnie. Strzalek: O jakich trickach mowa?? :lol: Bo domyslam sie ze nie chodzi o Backflipa czy kiss of death hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Gratulacje. Dt to dobry motcykl i 96 to całkiem swierzy rocznik. Jezeli go dobrze odblokujesz i zrobisz kilka trików okaże sie dobry i mocny Odblokuje odrazu ;) . Chociaz nawet na 100% nie ruszanym wydechu ciagnie fajnie. Strzalek: O jakich trickach mowa?? :lol: Bo domyslam sie ze nie chodzi o Backflipa czy kiss of death heheJak już bedziesz miał to pogadamy a co do wydechu na miała chyba orginalny na fotce, więc trzeba coś z nim zrobic bo inaczej motocykl nie pokaże tego co potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Caly wydech jest orginalny (lacznie z koncowka :?). Juz sie doczekac nie moge kiedy bede ja mial. Jakbym przywiozl nawet dzis TS-ka kupcowi to dzis bym latal. Mysle ze za jakis tydzien sie do Ciebie odezwe w sprawie trickow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 panowie, jak bedziecie plotkowac o tych trickach z Dt to tez sie chetnie wlacze do rozmowy ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Najpierw trzeba zrobic cały wydech bo inaczej nie ma sensu. Co do trików które bedziecie w stanie sami zrobic to jest splanowanie głowicy o 1,2 mm ( dla pewności spytam sie jescze mechanika o ile) i później trzeba tylko troszke pobawić sie z dziurkami w tych ychwytach c z góry silnik trzymaja. Druga sprawa to wałek wyrówoważający ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 moj kumpel ma DT125 to mu zre paliwo jak glupia w porownaniu do mojej DR125, on ma pociety tlumik wiec sadze ze byla odblokowana w przeszlosci,a tak apropos to w DT gdzie sa blokady, tlumik, dyfuzor i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Wazzzabii DT125 jak jest odblokowana i dobra to 6 litrów bieże minimum jak nie lepiej, ale nie porównuj 4T do 2T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Wazzzabii DT125 jak jest odblokowana i dobra to 6 litrów bieże minimum jak nie lepiej' date=' ale nie porównuj 4T do 2T.[/quote']To dziwne bo moja przy normlanej jeździe po mieście wypijała tylko 4 litry a była odblokowana i po tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Strzalek nie mówie o jeździe w mieście, tylko o takiej bardziej terenowej jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Strzalek nie mówie o jeździe w mieście' date=' tylko o takiej bardziej terenowej jeździe.[/quote']Napisałes DT125 jak jest odblokowana i dobra to 6 litrów bieże minimumNie było nic o jeździe trenenowej. U mnie max w terenie to było koło 7 litrów a min nie wiem bo nie jeździłem tam powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Nie było nic o jeździe trenenowej. U mnie max w terenie to było koło 7 litrów a min nie wiem bo nie jeździłem tam powoli.No to chleje jak moja Ts-ka ;)Najpierw trzeba zrobic cały wydech bo inaczej nie ma sensu. A czy Dt ma wyciszony dyfuzor ta kurewska wata?? :lol: Po odblokowaniu jest duzo glosniejsza? Bo jak na TS jezdzilem ostatnio to zauwazylem ze ludzie uszy zatykaja jak ich mijam na wysokich obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi