Filip Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Witam,kupilem do swojej MZ TS 250/1 6V przerywacz elektromechaniczny EM-2 i za chiny nie wiem jak go podłączyć. Mam tam 3 nóżki: +, P, L. Z tego co rozumiem zacisk "+" do plusa :) , tylko co oznacza P i L na pozostałych zaciskach i jak je podłączyć do zacisków 49 i 49a (oznaczenia ze schematu)?? :?: pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 "P" to wyjście na ewentualną kontrolkę, "L" to wyjście na przełącznik kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki660 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A jam mam pytanie. ja równiez posiada MZ ts 250/1 i też potrzebuje przerywacza do kierunkow (6 Volt) i nigdzie nie moge znaleźć takowego. Gdzie go moge zamówic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 http://www.wilmat.torun.com.pl/ w dziale "mz cennik" nr artykułu MZ22279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi