PeterS Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Hm....Ja bym się zastanowił nad jedngarowym Suzuki SavageProblem właśnie w tym, że wymarzyłem sobie nie choppera, ale softchoppera - gatunek raczej wymarły... :cry: Z resztą na razie zbieram inf. co by było najodpowiedniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 a moze by tak kawasaki zl 600 ? softchopper z bardziej sportowym silnikiem (4 w rzedzie) - jest czym jechac - 74 KM.i do tego jaki ladny! przykladowe zdjecie: http://www.psmotoren.nl/foto/foto/Afbeelding%20229.jpg PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 vasiliy o ZLu juz pisałem :lol: i nie zgadzam się żeby nazywać go soft chopperam - rozstaw osi, wysokość siodła, położenie zbiornika, niczym nie nawiązuje do softa a silnik ze względu na charakter raczej do dragstera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 vasiliy o ZLu juz pisałem :lol: i nie zgadzam się żeby nazywać go soft chopperam - rozstaw osi, wysokość siodła, położenie zbiornika, niczym nie nawiązuje do softa a silnik ze względu na charakter raczej do dragsterao kurcze nie zauwazylem :oops: ja jednak zakwalikowal bym go do softchopperkow ze wzgledu na silnik i ogolna definicje softchoppa ktora przedstawilem powyzej ;) a moze to jest softdrag czy softcruiser :buttrock: w sumie nie wazna jest nazwa! grunt ze moto klawe - ma 2 kolka silnik wiec jest to jeden ze wspanialszych wynalazkow na Ziemi :) PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Kawasaki Z550 LTD 50KMZoabcz na moje fotki: ( teraz jeszce ma fredzle i walek z przodu ale nie mam aktualmnych zdjec)http://80.55.242.42/~hary//bike.jpgjakby co to do ceny mozemy sie dogadac:) Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi