trajka66 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Witam!! Mam taki problem- sciagnalem przednie kolo z mojego moto, i ruszam lagami do gory, prawa chodzila bardzo leciutko prawie bez oporu, z kolei lewa normalnie czyli z oporem. Wiec odkrecilem nakretki u gory lag , zeby zobaczyc czy da sie wlac olej ale tam wogole nie ma zadnej dziury na olej, jest tylko taka cienka rurka zablokowana dwiema polowkami nakretek 8O . No ok to odkrecam sruby z samego dolu lag myslac ze chociaz spuszcze ten olej a tu ciul - nic sucho jakby wogole oleju w tych lagach nie bylo 8O 8O . Sa ta amory up-side down jak mozecie oswiećcie mnie co jest grane, bo ja sie zupelnie zakrecilem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Panowie pomozcie , pilna i zarazem dziwna sprawa , nie sadzicie? Pilne do najlepiej zeby Grzesiu zrobil bajka do soboty bo jak nie to sam bede jechal na zwaody do Wiecborka ( popatrzec , nie startuje 8) ) . A to ze jedna laga chodzi ciezej a druga lekko to chyba chodzi o to ze w jednej ladze w motorowerach montuja sprezyne , podczas gdzy w drugiej jej nie ma (jezeli sie myle prosze mnie poprawic) . Pomozcie bo od wczoraj zero odzewu. Temat o duupie maryny ma 5 stron a jak cos pilnego to cicho siedza :) :) (joke-zeby pozniej klotni nie bylo:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Sądzę, że ta Cagiva ma zaliczony juz niejeden skok i sprężyna poprostu pękła po którymś lądowaniu. Supercity 125 ma na 100% 2 sprężyny (wystarczy wejść w oferty sklepów typu KLASA, LOUIS, POLO itp).Brak odpowiedzi na wasze pytanie zapewne powodowany jest tym że mało kto rozbierał zawieszenie w tym konkretnym typie motocykla więc i mało kto może cokolwiek na ten temat powiedzieć.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Tak hiszpan , ale grzesia supercity to 50ccm a nie 125 chyba ze 125 supercity ma wszystko poza silnikiem takie same jak w 50... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 A czy spotkal sie ktos z tym zeby w jedej ladze byla sprezyna a w drugiej np. jakis tlumik i wtedy druga laga bez problemu sie ugina jak sie ja podnosi reka ? Wiem ze takie cos bylo stosowane w amorach rowerowych np. Judy TT wiec moze w moim moto tez jest cos takiego 8O ? Spotkal sie ktos z czyms takim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi