YARECK Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja tez bardzo chetnie zapisze sie na zdjecie na plytce. Jak bedziesz w Lodzi daj sms-a 501066466.LUDZISKA!!! JESTESCIE WSPANIALI. WIELKIE, WIELKIE I JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKUJE W IMIENIU MOIM JAK I DZIECI.IMPREZKA BYLA FANTASTYCZNA. NIEBAWEM PRZESLE WAM ZDJECIA KTORE POROBILEM ( A W ZASADZIE ROBILA JE KAROLINA - PEWNIE NIEBAWEM DOLACZY DO GRONA FORUMOWICZOW).JESZCZE RAZ GIGANTYCZNE DZIEKUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 dzieci dały nam adres do Domu Dziecka więc płytka doleci pocztą do końca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 OK, SWIETNIE. JAK MOZESZ TO NAPISZ NA MOJE NAZWISKO BO SEKRETARKA JEST NIECO CZASAMI ZAKRECONA I JESZCZE GDZIES WALNIE PLYTKE I TYLE BEDZIEMY JA WIDZIELI.NAZWYAM SIE JAREK JAN :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Witam,Fajne i dość spontaniczna impreza . Dzieciaki miały ubaw i to jest widać zdjęciach. Chyba najlepiej podobało się im dosiadać motorki i odkręcić manetkę :-D do cudownego ryku wysokich obrotów.Spróbuję przesłać kilkanaście zdjęć na maile, które podaliście, bo nie mam dostępu do serwera. PozdrawiamDarek Virago 535 [ Dopisane: 05-09-2005, 09:34 ]Są trzy paczki ze zdjęciami . Duuuże więc nie wiem czy nie zawalę Wam skrzynek. Jak możecie to umieście je na jakimś wspólnym serwerze .... PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 zapodaj tutaj http://dobrebopolskie.com/ mozesz za free zamiescic tak jak kolega lisek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Próbuję wrzucić zdjęcia na serwer dobrebopolskie więc podam Wam linka, jak mi sie to uda zrobic do końca . [ Dopisane: 05-09-2005, 11:10 ]Możecie zobaczyć moje zdjęcia pod linkiem:http://stoldar.fajnafotka.pl :P PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 założyłem już konto na dobrebopolskie i postaram się zamieścić fotki najszybciej jak się tylko da Zaraz śmigam do wulkanizacji bo mam pamiątkę z Łodzi - śrubę w tylnej gumie (a jak na złość po drodze wszystko zamknięte było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Fajnie było szkoda, że musieliśmy się wcześniej zwijać, coż następnym razem, bo myślę, że Jarek.Jan nas i swoich podopiecznych nie zawiedzie będziemy mogli być do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 racja siwy.następnym razem musimy sie zgadać i wykupić siobie domki na nocke :Pi gdy dzieci pojadą to my przestaniemy dawać dobry przykład :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 racja siwy.następnym razem musimy sie zgadać i wykupić siobie domki na nocke :Pi gdy dzieci pojadą to my przestaniemy dawać dobry przykład :P Racja Panie Proc może będe miał ten zaszczyt i napijesz sie ze mną nie tylko piwa ,ale i wudeczności ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 gdy dzieci pojadą to my przestaniemy dawać dobry przykład Winkno z tym dobrym przykłądem to też do końca nie było :roll: ale wiem o co chodzi i sie pisze 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Tak przypadkowo sobie wszedłem i musze powiedziec że SUPER fotki macie z tego zlociku :-) A w ogóle to fajna stronka z tymi zdjęciami;))))Chyba coś zapodam bo troche narobiłem w tym sezonie :-) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 PRZECIEZ NIC NIE STOI NA PRZESZKODZIE ZEBY ZA JAKIS CZAS POWTORZYC IMPREZKE I ZOSTAC NA NOC JAK JUZ DZIECI NIE BEDZIE.ZARAZ WRZUCAM ZDJECIA NA DOBREBOPOLSKIE.COM BO W PRACY PADL MI KOMP. [ Dopisane: 07-09-2005, 17:31 ]No i wyszlo na to ze zdjecie zrzucam na serwer w kawiarence bo w pracy komp mi padl a u znajomych zawsze cos nie dzialalo.Mam nadzieje ze zrbie to dobrze i bedziecie mogli fotki wreszcie obejrzec. [ Dopisane: 07-09-2005, 17:55 ]Zdjecia sa na http://jarek.jan.fajnafotka.pl wreszcie sie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 [ Dopisane: 07-09-2005' date=' 17:55[/i'] ]Zdjecia sa na http://jarek.jan.fajnafotka.pl wreszcie sie udalo.Fotki mniód malina :evil: Mój film też gotowy. Zrobiłem 2 w rozmiarach 120 i 240 MB. Generalnie są tam głównie dzieciaki śmigające na sprzętach i kręcące manetkami no i PROC na swoim wehikule :) Jarek będziesz w Aleksandrowie w sobotę? To podjadę z paroma płytkami dla chętnych. Jeśli ktoś ma jakieś wolne miejsce na serwerze to wrzucę. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 coś nie mogę sobie poradzić z tym serwerem :) zdjęcia ładowały się 5 godzin i z 235 tylko 14 weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi