LUZIPOWER Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 nie mnie decydować ! ale według mnie - czemu nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jeżeli tylko będziecie chcieli przewiezc dzieciaków to jasne ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek.YN50 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 to skoro nie będzie to problem postaram sie zorganizować kilka osób. Myśle ze będzie mozliwość przewiezienia dzieci na naszych 50'tkach po ośrodku bo duzo miejsca do tego nie potrzeba a dzieciaki będą miały frajde. Pozdr, Lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekstepol Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 ;) Witam. Ja przyjade na PEWNO!!!Proponowałbym apropos żarcia.......niech każdy weźmie ze sobą coś na grilla i będzie problem rozwiązany. ;) Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek.YN50 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Z łodzkiej grupy skuterowej będzie około 8osób ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 razem z plecaczkiem dopisujemy się do listy chętnych do zobaczenia w sobotę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 MYSLE ZE NAJLEPIEJ BEDZIE PRZY WJEZDZIE NA ORLEN A DOKLADNIE W OKOLICY DYSTRYBUTOROW. JAKOS BEDZIEMY MUSIELI SIE TAM WYPATRZEC I RAZEM ZMIESCIC BO PEWNIE BEDZIE SPORO AUT. NA PEWNO DAMY RADE!!! WYPATRUJCIE NIEBIESKIEJ XJR-y EL3003 - TO BEDE JA. [ Dopisane: 29-08-2005, 07:52 ]JAK KTO MA TO NIECH WEZMIE APARAT BO SAM NIE OBSKOCZE TYLU MASZYN I DZIECI ZE SWOIM FOTOPSTRYKIEM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 weźmiemy ze sobą cyfrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 To widzimy się w sobotę... I już widzę, że sam nie przyjadę... Prowiancik jakiś weźmiemy ze sobą więc się tym nie porzejmuj. Cyfrówka także z nami pojedzie ;) P.S. Zamiast prowiantu załatw ładną pogodę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A nie ma ktoś z was kamery??Moja padła ,a wspaniały film moglby byc z tego wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zapowiadaja ze pogoda bedzie ladna, wiec nalezy miec nadzieje ze tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek.YN50 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam,na głownej stronie wortalu www.skutery-tuning.pl została wstawiona informacja o tej imprezie. Na łodzkim forum skuteterzystów też jest zalozony wątek :) http://skutery.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17530Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja będę na orlenie Kawa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dziekuje liskowi.YN50 za zamieszczenie info na stronie skuterowej.O wydarzeniu powiadomilem Wyborcza i TVP3 ale czy ktos sie od nich zjawi to juz nie wiem."Motocykl" prosi o material z tej imprezki wiec po calej zabawie wysle do nich co trzeba i mam nadzieje ze bedziemy mogli przeczytac o imprezce w ktoryms z numerow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Co prawda sprzęt mam trochę niepełnosprawny :P ale przyjadę z plecaczkiem. Wezmę ze sobą kamerę cyfrową i aparat także coś się nakręci i popstryka :) Do soboty ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi