mechanik32 Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 witam posiadam jawke 50 mustang i mam problem jak założę gume od filtra do mojej jawki to się dusi a jak ją zdejme to idzie jak burza co może z tym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 zatkany filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik32 Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 właśnie nie czyściłem go kompresorem troche kurzu wyleciało ale niejest zapchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 wydaje ci sie że niejest zapchany.....takich filtrów jakie ą w jawdce sie nie czyśc tylko od razu kupuje nowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik32 Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 mam 2 filtry i na jednym działa tak samo i na 2 też więc mi się wydaje że to nie wina filtra może gaźnik jest przestawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 tylko ze w gazniku nie brdzo co ma byc przestawione, gdyz w jawce nie regulujesz mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik32 Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 filtr odpada bo jest drożny więc niewiem co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 wydaje ci sie że niejest zapchany.....takich filtrów jakie ą w jawdce sie nie czyśc tylko od razu kupuje nowe..... własnie, kup nowy filtr powietrza, nieduzo kosztuje. Pamietaj zeby nie jezdzic bez filtra bo wtedy silnik dostaje w kość. No jezeli jestes pewien ze masz dobry filtr to sprawdz czy nie jest czasem droga zapchana do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Wez go odpal zupelnie bez filtra na chwile i zobacz co sie stanie. Jak bedzie dzialac to problem z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Wez go odpal zupelnie bez filtra na chwile i zobacz co sie stanie. Jak bedzie dzialac to problem z glowy. i co, ma jezedzic bez filtra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik32 Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 przecież pisze że bez filtra jeździ jak burza a jak założe filtr to jakby się dusił słabo przyśpieszał a co myślicie o filtrze stożkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 przecież pisze że bez filtra jeździ jak burza a jak założe filtr to jakby się dusił słabo przyśpieszał a co myślicie o filtrze stożkowym ja mam normalny i zawsze jezdzila, wiec po co jakis bajery ? zreszta zaplacisz wiecej za stozkowy a roznicy nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 ja mam normalny i zawsze jezdzila, wiec po co jakis bajery ? zreszta zaplacisz wiecej za stozkowy a roznicy nie bedzie Roznica bedzie: w wygladzie i w halasie:lol:. Halas bedzie ten sam jak by mial jezdzic bez filtra. Na moc nie licz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 i co' date=' ma jezedzic bez filtra ?[/quote'] Ty jak cos powiesz nieraz..., nie chodzi o ty by jezdzic bez filtra, tylko zeby sprawdzic czy bedzie dzialac:) Jak jestes taki bogacz to kupuj filtry stozkowe, ale 5% mocy wiecej to max i nie wierz, ze bedziesz mial 20-30% mocy wiecej. Kup normalny filtr i bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik32 Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 ok ok mam okazje kupić taki filtr za 22zł i sie zastanawiam przecież 5% na 2KM to jest dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi