embe Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Moja dźiewieńceta poza miastem przy 120-140 km/h 6,3l. W mieście okolice 7. Jeźdżę nie otwierając przepustnic bez przerwy do oporu. Nazwijmy to jazdą rozsądną. Jest szybko, ale płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolobolek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 witam!!mam GPZ 500S z 93 r. jeżdze nim od początku kwietnia i jestem zadowolony. jedyny problem który sie pojawił to zniszczona "bembranka" w kraniku i po wymianie po 2 miesiącach znowu zaczyna sie ten sam problem mimo ze zmieniłem miejsce tankowania z podrzędnej stacji bęzynowej na BP. czy jest to moze jakiś inny powód niż złe paliwo ??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi