dresiarz Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ok postaram sie poszperać ale kolega mi muwił że to może być wina gaźnika czy przez niego motorek może łapać lewe powietrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 A Czysciless gaznik ?? ?? Rozkrec go iwszyskie czesci wsadz do jakiegos pojemnika zalewajac benzyna ...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechanik32 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Na 100% zapłon mam ten motor 7lat i zawsze jak tak się działo to wina zapłonu weźmaksymalny rozstaw na przerywaczu 0,4mm i przyspieszenie zapłonu na 1,7 mm przed GP tłoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Sprobuj wyregulowac gaźnik tez mialem taki problem ze jawka nie chciala ciagnac to wes w trakcie jazdy sprobuj pokręcić srubką w gazniku. U mnie pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zle wyrwgulowany zaplon, albo kanal w gazniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 pewnie sie powtórze ale weź zapłon ustaw dobrze, wyczyść dysze w gaźniku, ewentualnie daj 2 kondensator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi