TwisterZG Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Witajcie, z okazji swiat chcialbym wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia.Smacznego jajka,motocyklowych pisanek :P i wielu prezentow od zajaczka.Tym wydaje mi sie ze milym gestem koncze (trza mykac do rodziny) ;) Pozdrawiam Karol :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Zastanawialem sie ocobiega. Wszystkiego Najlepszego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Z tego co mi wiadomo to temat z zyczeniami jest juz zalozony....Ale Wesolych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 http://img236.exs.cx/img236/392/jajko3us.jpg .... a oprocz tego mokrego dyngusa i CIEPLYCH, radosnych swiąt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 dobra ta fotka hehejuz myslalem ze cos strasznego sie stalo a tu zyczenia heheno i na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 ........ dozo benzyny i bez awaryjnych motorow ... braku bliszych spodkan z gleba !! najlepszego hehe fajna fotka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Dawno sie tak nie usmialem extra foteczka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 No ja tez sie niezle uhahałem jak mi to kumpel przesłal ;). Az slinka cieknie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 no wszystkiego najlpeszego :P p.s to juz bylo przerabiane :P ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi