3lement Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 a mi to nieprzeszkadza....moge jezdzic i po 70 i po 3 razy tyle:) lubie i tak i tak' date=' a sprzet sie niezepsuje napewno, nigdy krzywo niepatrze na mzetki i jawy....[/quote'] .... nikt niepatrzy krzywo na MZtki i Jawy ..... sam mam jeszcze MZ (diabelska maszyna) :twisted: , tylko rozwarzamy problem techniczny .. :lol: Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jest jest jeszce jedno wyjście... pojedz MZtą a nie FZRem :(:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zawsze można jechać na jedynce za MZ-ką 8O Jeśli do Katynia wszyscy dojechali w tempie Derbi czy czegoś tam, co miało 50ccm poj., to za MZ-ką można bez problemu wszędzie jechać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam! Parę ładnych lat temu jeździłem w składzie: VS700 (ja), Junak M10, CZ350 i czasem jeszcze dołączał koleś na Jawie 250. Nigdy nie było żadnych problemów :D , no za wyjątkiem technicznych :P (np: wyciąganie silnika z Janka w przydrożnym rowie :( )Ja nie miałem do nikogo pretensji, że jedzie za wolno, a i na mnie nikt się nie krzywił, jak czasem sprzęta przewietrzyłem :mrgreen: Pzdr, D.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja nawet czasmi śmigam z siostrzeńcem który dosiada 50cc TZR i śmigaa całe 90 km/h :( (oczywiście nie 300 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 a mi to nieprzeszkadza....moge jezdzic i po 70 i po 3 razy tyle:) lubie i tak i tak, a sprzet sie niezepsuje napewno, nigdy krzywo niepatrze na mzetki i jawy.... Prawidłowe podejscie.... ...w praktyce niestety rzadko spotykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi