adas7 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ... napisal dofo bez ani jednego znaku interpunkcyjnego :twisted: :lol: Może mu sie udzieliło, po przeczytaniu posta spidiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zapomnialem wylaczyc opcji [ironia mode][/ironia mode] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Adas nie Spidi'ego tylko speedy'ego... :) Prosze mnie nie mylić z owym jegomościem bo nie mam z nim wspólnego!!;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 w papierach zostaja Ci tylko i wylacznie wyroki w sprawach karnych , a nie o wykroczenia jakimi sa mandaty.Jak przegrasz w sadzie , to bedziesz najprwdopodobniej musial zaplacic koszta sadowe (ile i czy zalezy od sedziego).Ja wygralem wszystkie sprawy (wg Policji beznadziejne) a ze 4 mandaty w ten sposob mi sie przedawnily (i to jest drugi plus brania sprawy do sadu) :) dzieki za info :)jka mozesz to na PW powiedz mi jak sie tlumaczyles w sadzie ;) cos czuje ze moze mi sie to przydac w tym sezonie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Adas nie Spidi'ego tylko speedy'ego... :) Prosze mnie nie mylić z owym jegomościem bo nie mam z nim wspólnego!!:):) ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Gosciu nie ma prawa ci wlepic mandatu za predkosc, jezeli "on jechal radiowozem 150 a ty go mijales". Mowisz ze ty na blacie miales 70, a liczniki w polonezch lubia oszukiwac ( :roll: ) i tyle rozmowy. Jezeli nie mial kamerki w radiowozie to nie placisz. Jedyne co ci moze dowalic jak jest strasznie wredny, to za brawurowa jazde, ale nie moze ci dac za to wiecej niz 5 pkt i 250 zeta jezeli sie nie myle. Tak przynajmniej bylo kilka miesiecy temu. Jak podpisales to pewnie sie juz nie da nic zrobic, ale sproboj pogadac z kims kto sie zna, moze cos jeszcze wykombinujez. Pozdro i mniej radiowozow na drodze :) 8) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 "on jechal radiowozem 150 a ty go mijales". nie wiem jak taki policjant miał by stwierdzić prędkość podczas mijania, pozatym nawet jak ma kamerkę to jest to ułamek sekundy kiedy się z kimś mijamy, zanim gość zahamuje zawróci i nas dogoni to juz nas nie będzie gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 zauwazylem ze maja zasade "w grupie razniej", kiedys typ bez rejestracji podjechal, policjant <b>obrzedl<B> motór w jedna i w druga i nic.....pozniej przyszedl z 2 kolegami i sie przyczepil .....moze dlatego ze niewygladal na stroza prawa :):D:D tzn byl hudy i niewysoki, moze bal sie ze go wysmieja? fakt>niektorzy sa calkiem ok... to fajnie ze ci "obrzedl" --------- ja kiedys jechalem cos pod 3paki i mi machneli lizakiem, oczywiscie zatrzymalem sie w miejscu prawie ze i tez mi dali mandat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 a ze 4 mandaty w ten sposob mi sie przedawnily (i to jest drugi plus brania sprawy do sadu) A po jakim czasie się tego typu mandaty przedawniają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 nie liczcie na to ze jak nie zaplacicie to nikt sie nie upomni o niego. Do mnie przyszedl komornik w najmniej oczekiwanym momencie, kiedy juz dawno zapomnialem o tym mandacie. Chyba bylo to po 7 moze po 8 miechach po otrzymaniu mandatu. Dobra sciemia nigdy nie jest zla, ale na niewszystkich dziala, raz nawet mimo zegarowej pol-godzinnej gadki na drodze o dupie marynie , gdy juz myslalem ze ujdzie plazelm dostalem 100zeta i 5pkt :/ mialem juz cieplo bo zostalo mi tylko wtedy 9pkt do wykorzystania ;) nie ma sie czym przejmowac, speed-ujesz bierzesz cale ryzyko na siebie, bezsensu pozniej skomlic jacy to niedobrzy policjanci. Poprostu sa ludzi i taborety - nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Rozwiazania zawsze sa 3:a) nie speedujesz - nie ma problemuB) speedujesz - placiszc) speedujesz - uciekasz albo uciekniesz albo nie Kazdy wie jak ma postapic, kazdy ma swoj rozum i wie co dla niego bedzie najlepsze. Jak ktos chce uciekac niech pamieta ze moze skonczyc sie roznie napisalem, przeczytalem i sie pod tym podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Dobre podkreslenie calego tematu. Biurokracja (ta dzialajaca na korzysc panstwa) dziala coraz lepiej i ciezko jest teraz o przedawnienie-ach te pieprzone komputery ;) :) :lol: .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi