siwypfk Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Witam chciałbym sie dowiedziec od kogos adres badź nr tel do zakładu gdzie chromują , jestem z koluszek okolice łodzi , a mam 4 małe elementy z własnej reki na tokarce zrobione i chciałem pochromowac. DZieki z gory za odpowiedzi wiosna tuz tuz a ja musze zdazyc z tym :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Ja byłem w zakładzie galwanizacyjnym w Siedadzu. Kurcze nie mam juz wizytówki, ale pewnie znajdziesz coś bliżej Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Witamchromowanie jest w Zgierzu przy ulicy Kolorowej 8 (ulica przy rondzie), nr tel. 714 02 59. Widziałem kilka prac z tego zakładu prezentowały się OK i nikt nie narzekał na ich jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 no wielkie dzieki na pewno skorzystam!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi