ARTURO Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Hej Brać, urosły mi nogi w czasie zimy i poszukuję rozwiązań aby je rozprostować na niezbyt wygodnej Virago 535. Czy do oryginalnych gmoli (takie pogięte) można coś dosztukować?? Jakie są rozwiązania, gdzie to kupić i za ile. Z góry dziękuję za porady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Jesli masz gmole to tego pełno jest np., trocge taniej może być na MWB w Łodzi. http://allegro.pl/show_item.php?item=44517877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Nogi ci urosły? Zamień się za mną. Mnie nogi zmalały przez zimę i ledwo sięgam do moich wyciągniętych do przodu podnóżków. Chętnie zamontuję jakieś bliżej oryginalnej pozycji z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Gdyby Asalamon nie poszedl na wymiane - daj znac; za niewielka oplata posle Ci oryginalny zestaw podnozkow 535-ki. A do Asalamona: na tych cieniutkich gmolach Virazki lepiej nic nie wieszac - za slabe! Zerknij, prosze, na www.christiancentaur.riders.pl/xv535/ , bo juz nie chce mi sie tlumaczyc kolejny raz. Raczej pojdz na te wymiane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Gdyby Asalamon nie poszedl na wymiane - daj znac; za niewielka oplata posle Ci oryginalny zestaw podnozkow 535-ki... Dzieki - na razie czekam na reakcje. Mieszkam w okolicach Gdanska wiec bedzie bez klopotow. Skontaktuje sie na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi