Jenes Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 WitamPytanie do użytkowników spodni goretex'owych z Modeki, jak się sprawują w różnych warunkach, polecane modele - szczególnie te z nietypowymi rozmiarami: Brisbane, itp, czy warto :?: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Ja mam portki Modeki, model bodajże Rookie. Membrana co prawda Reissa, a nie Goretex, ale i tak godne polecenia - w zasadzie nieprzemakalne, zapewniają względny komfort termiczny, a i cena była niezbyt wygórowana (coś ok. 500 zł). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Co prawda nie pamiętam jaki mam model ale potwierdzam słowa Olsena i polecam Modeke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi