motoR6 Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Moze ktos z forum ma do zalatwienia orginalne naklejki po atrakcyjnej cenie.Interesuje mnie naklejka na zadupek do Yamahy R6 2003r kolor niebieski.W sklepie sa sprzedawane w komplecie za 170zl a mi jest potrzebna tylko prawa strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 pogadaj z L3ftem z forum, moze On cos pomoze :D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Dokładnie - l3ft da rade :Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzr Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 wez sciagnij zdjecie z neta idz do firmy z ploterem i ci w godzine dorobia,ja za komplet do zx6r zaplacilem 60 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 a sprawdzałeś w serwisie ile kosztuje orginał :?: -np. do mojego SRADA naklejki na czachę (3 przechodzące kolory)były w całkiem rozsądnej cenie ... -czasami warto sprawdzić 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzr Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 sprawdzalem na allegro 89 + wysylka ,a do serwisu mam 160 km za paliwo by drozej wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi