siwypfk Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Witam mam nietypowe wydaje mi sie pytanie , ale gdzie moge dostac daszek na przednią lampe do intruza 800 lampa orginalna (chyba 14cm srednicy) moze ktos by wiedział gdzie jest jakis sklep lub cos w podobie w poblizu mieszkam 30 km od łodzi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 na bazarze w łodzi byłeś? jak nie, to każdy sklep/komis/serwis powinien Ci pomóc. W Louisie czy H-G jest wybór takich akcesoriów... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Tak tak na bazarze byłem ale jeszcze nie miałem tego w planach teraz cos mnie naszło , a nastepny dopiero w maju hmm , poszukam cos w łodzi chyba ale i tak dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Dzial motocklowy w firmie inter cars w Lodzi ul lakowa 7/9 tel 6542600 6542264 6542616 .Daszek firmy Bike it ,angielski nr. katalogowy HLV412B lub HLV534B , No i co zadowoloy daleko nie masz . Pozdrawiam. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi