Guti Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 hmm to wyglada mniej więcej tak. Jechałem solo swoją maszyną ok 190 km/h może leciutko ponad nawet (odczyt licznika). Ale to pewne ryzyko bo VX jest dosyć miękki i zawieszenie już od 160 km/h ostrzegało mnie ze dalszy rozpęd może być ryzykowny (tylne amory można wszakże ustawić na twardo ale przednie sprężyny i tak zamiekkie do bicia rekordów) , no ale chciałem zobaczyć ile pojedzie :P jeśli chodzi o prędkość podróżną to ja śmigam ok 100-120 km/h i przeważnie sam jeżdzę piąty bieg , średnie obroty i lece sobie 8) Relaxxxxx ogólnie kocham jazdę moto i latam kiedy tylko mogę heh a jazda z większymi predkośćiami ciągłymi powoduje ze się nie relaksujesz tylko skupienie bierzę górę nad przyjemnością i walka z wiatrem , a to już nie jest relaks wdł mnie oczyw , bo znam takich , którzy mówią ze to dla nich przyjemne :P ale biorąc pod uwagę ze to naked i wyprostowana pozycja za kier to 100-120 km/h podróżna idelnie mi pasuje ... 8) Bardziej mnie cieszy przyspieszenie :twisted: :twisted: :twisted: V-ka bierze z dołu jak pewnie doskonale wiesz i nie trzeba kręcić silnika zeby dobrze przybutować :twisted: ;) :twisted: heh z moich doświadczeń to bardzo przyjemny dla własciciela model Suzuki i godny polecenia . Zresztą przyjedz to się przejedziesz, zobaczysz jak się lata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 No dzieki za info sprawa ma sie tak, ja nigdy w zyciu nic innego niz choppery ale dla kumpla pytam , i wiem jaka to przyjemnosc bo intrudem latam tak ok 90/100/110 i normalnie nałodowywuje sie za jego kierą taką pozytywną siła banan na twarzy :) itp. ale kumpel bardziej ok 140/150by latał a "V"chce to mysle ze sprzet by sie nadał skoro tak. bedziesz na zakonczeniu sezonu w warszawie?? wiem ze odległy termin ale pytam bo moze bedzie kumpel zemną i by sie pogadało , pooglądało :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Czemu nie . Siostrę mam w W-wie i paru znajomych . Na zakończenie mogł bym się wybrać , chociaż nie przepadam za zbiorówkami , wolę lokalne zloty . Pogadam z chłopakami i czemu nie w kilku zawsze weselej. Tym czasem zapraszam nad Morze , to 12 km wpław od mojego domu :-D hah a naokoło jakaś 80 km ale w taka pogodę to sama przyjemnośc :twisted: :D :twisted: Jak coś będziesz chciał wiedzieć na temat Vx czy coś to pytaj Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Nie bede rozpoczynał nowego tematu a moze wiecie ile mnie wyniesie gmol do intruza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 cze. w Bydzi wołali z polerowanej nierdzewki 350 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Ja tam Kupilem VX 800 i sam sobie przerobiłem na intrudera albo raczej wyszedl z tego Cruiser :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 O to Ciekawe Danny . Jak masz jakieś foty ?? :evil: to mogł byś zamieścić . Ja z chęcią bym sobie looknął na tego Cruza ala VX . albo na emaila [email protected] lub priw. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 no ja równiez bym zobaczył jak cos to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Ja tam Kupilem VX 800 i sam sobie przerobiłem na intrudera albo raczej wyszedl z tego Cruiser :lol: Ja też czekam na foty :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 A ja go widzialem na jakims zlocie- chyba taki szary, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Srebny mojego pomyslu.Dzisiaj robie nowe zdjecia i jesli ktos chce wieczorem wyslam na e mail 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Nie poto mamy forum żeby wysyłać zdjęcia na mejla. Dawaj fotki na forum :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Jak mozesz to napisz mi jak mam zamiescic zdjecia na forum bo cos nie moge :roll: [ Dopisane: 24-07-2005, 09:50 ]Juz doszedlem z tym zdjeciem.Oto adres http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa....php?pic_id=929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Bardzo ladny, ja gustuję w takich kolorkach to tym bardziej wywarlo na mnie wrażenie. SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 No No uznanie za włożoną pracę w tego Cruiserka :( serio !!! efekt jest bardzo ciekawy . no i drugiego takiego nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi