Boruta Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Witam czy ktos wie co trzeba zrobic aby zalozyc w fzcie felge od fzr??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Jeśli masz model 1FN to nie wiem, ale jeśli masz model 1FV lub 2KK to nie będziesz miał kłopotu, po prostu przełożysz i tyle. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 mam 1FN , a byly jakies roznice miedzy tymi modelami w wachaczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 mam 1FN ' date=' a byly jakies roznice miedzy tymi modelami w wachaczach?[/quote'] Jestem na etapie wymiany łozysk w dźwigni wahacza, dostałem od Mitsui schemat całego układu tylnego zawieszenia i widać na nim całkiem spore różnice, nie wiem czy mają one wpływ na montaż koła ale fakt jest faktem, że trochę się różnią. Ja mam wersję 1FV, jest to przejściówka, mojego modelu w polsce nikt nie widzi (serwisy), chociaż wiem na 100% że istnieje. 1FV to eFZeta w starej budzie tak jak twoja, też mam koła 16/18, lecz konstrukcję wahacza mam już z modelu 2KK. Ciekaw jestem co jeszcze ciekawego znajdę w swoim motocyklu :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi