kudlaty_bytom Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Na naszym rynku spotykamy na każdym kroku wiele "zamienników". Chciałem się dowiedzieć, czy lepiej jest kupić 'oryginalny' filtr w salonie, czy moze poszukać cos, co będzie pasowało? Parametry geometryczne to jeszcze nie to, co parametry filtrowania. Nie chcę alby filtr przepuszczał "większe" drobiny, albo blokował przepływ :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Albo puszczal olej...Ostatnio mialem Championa ktory wlasnie puszczal olej...Zawsze uzywalem japonskiej Meiwy albo oryginalnych i nie bylo problemow,raz sie skusilem na tego championa bo niby mial byc dobrej jakosci i mialem zonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Na naszym rynku spotykamy na każdym kroku wiele "zamienników". Chciałem się dowiedzieć' date=' czy lepiej jest kupić 'oryginalny' filtr w salonie, czy moze poszukać cos, co będzie pasowało? Parametry geometryczne to jeszcze nie to, co parametry filtrowania. Nie chcę alby filtr przepuszczał "większe" drobiny, albo blokował przepływ :!:[/quote'] Różnica w cenie jest niewielka (10PLN), dlatego też kupuję oryginalne filtry w Hondzie.Filtr do VFR oryginalny kosztuje jakieś 45 PLN, zamienik coś w granicach 30-35 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi