bronx Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 A wiec tak jest to dziurka z prawej strony silnika (tam gdzie jest pokrywa sprzegla)owa dziurka znajduje sie na bloku ponizej uchwytu mocujacego wlot ukladu chlodzenia silnika.http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=184 Byl mechanik oglada silnik , scuagnaol pokrywe(zaworow) , silnik dziala ze 20 min, potem posladal i na zimnym pokrecil go na 6 tys rpm !!!!niewiem czy to ma cos wspulnego ale teraz zauwazylem ze z tej dziurki wycieka olej.Olej cieknie tylko po wylaczeniu silnika , podzas pracy nic sie tam niepojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Tam wsadzasz swojego malego zeby sobie ulzyc w czasie podrozy ;) A tak na powaznie to mi juz brak slow na ta Twoja upierdliwosc :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 niepowiesz mi gixer ze z tamtad ma wyciekac olej !!!! a jak masz dosc to nikt niekze ci czytac moich postow :split:pozaym forum ma to do siebie ze sluzy do zbierania informacjiia ja wole byc upierdliwy i wiedziec co i jak sie ma bycbo potem idziesz gdzies cos zamawiac i kazdy filozofuje ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 W Maluchu takie cuś informuje o wywalonej uszczelce pod głowicą :-), ale w moto spełnia to funkcję odpływu. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Dokladnie Paweł , i dlatego sie pyatlem.A juz wiem co to jest.Jest to dziurka polaczona z komora pierwszej i 4 swiecy, wyciek z owej dziurki swiadczy o wywalonej uszczelce pod przykrywka od rozdzady badz uszkodzeniem gniazda swiecy.Oto dlaczego upierdliwosc sie oplaca!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi