biały18 Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 W tym roku bedą trzy imprezki w maju, lipiec i sierpień, tak to juz bywa, że potrzebni są sponsorzy może ktoś coś nagrać, aha i chodzi o to żeby impreze coraz mocniej naswietlić media itd.....ma ktoś jakieś wejścia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Spróbuj na forum nagłośnic :D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 ciekawe w jaki sposób:?:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 hmmm... moze pisa posty np. w piwie tam sie wszysycy udzielają i najpopularniejszy ten dział...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 PGRku a co to za imprezka bedzie? PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 A co ty biały za posłńca dla Malgrema robisz ? Już mu mówiłem żeby nie robił 3 edycji w jednym sezonie to będzie łatwiej o finanse Ps. Jeśli ktoś się wybiera do Szyman to niech jedzie teraz bo co do następnych edycji w tym sezonie to nie ma pewności ze się odbędą Ktoś chyba pytał co to jest za impreza: to wyścigi na 1/4 mili dla motocykli, samochodów,piknik i zlot motocyklowy w jednym. http://www.riders.pl/content/view/114/89/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 1 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 bo bronek byliśmy ostatnio na piwku i tak rozmawialiśy o tych sprawach troszke i pomyslalem ze tutaj napisze ale niestety zero odezwu:P a moze ktos sie jescze wybiera jutro na Szymany????? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 w topicku o długim weekendzie kilka osób zadeklarowało swoją obecnośc ;) Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 hehe ta edyzja podobała mi sie bałdzo:PPPP jutro zapodam fotyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Tak widzów było sporo ale moim zdaniem jazdy ekstremalne w tamtym roku były ciekawsze. Biały szkoda że nie startowałeś na 1/4 , było by komu pokibicować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 na szybko zmontowany filmik z szyman (38 MB): http://www.corrado.neostrada.pl/szymany2005.zip Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Ja niestety w poniedziałek niemogłem przyjechać :P . We wtorek byłem kilka godzin na wyścigach samochodów. Niestety nie mogłem sprawdzić swojego czasu na 1/4 mili. Ale co tami tak było fajnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Yoshi fajny filmik!! ;) Thx... Miałbym wielką prośbe do Ciebie- gdyby to nie był wielki kłopot dla Ciebie to wytnij kilka krótkich filmików z mojej jazdy i podeślij mi mailem na adresik [email protected] bo ja niestety nie mam nawet wielu fotek fajnych nie mówiąc już o filmach...Nie musisz nic obrabiac tylko zapodaj te urywki gdzie sie załapałem.Będe BAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZOOOOOOOOOOOOO wdzięczny... aha- latałem niebieską Kawą ZX9R w żółto czarnym kombi... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 fajny, fajny ten filmik ;) Yoshi czy byłaś tam w białej bluzce, czy coś takiego? Wygląda na to że staliśmy niedaleko siebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Spidi - żaden problem ;) w wolnej chwili pospawam i wrzucę na serwer - podeslę Ci lina na PW, bo jak znam zycie to moja poczta odmówi współpracy przy próbie wysyłki pliku większego niż 100 KB :lol: Bronek - z tytułu mojego "zmarźlactwa" byłam w swetrze i beżowym bezrękawniku, a poznać mnie można było po... kapelutku :mrgreen: ps. co się stało z ekipą z olsztyna? nikt nie miał odwagi wziąć udziału w konkursie jazdy pokazowej? Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi