Quake Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Co sądzicie o tych oponach , kupiłem cały zestaw tzn przód i tył do GSXRa 1000K4 mają się nadać, niby do niego dydykowane chodź w oryginale są batlaxy. Kto latał na tych gumach , jakie wrażenia mieliście , guma w nich jest dośc miękka mają homologację na tor ale nie do wyścigów, więc jak z ich ścieraniem ile da sie na nich przejechać w normalny sposób :-) .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 mysle ze przy tej mocy i miekkosci gumy 5 tys km to bedzie nie lada wyczyn ;) Dunlopy niestety znane sa( no ,moze poza D220) z dosc malych przebiegow-ale za to ,wedlug mnie, przyczepnosc maja bardzo dobra. Kuzynkowi w FZS 600 D 208 na 6 tys km wystarczyla, dlatego mysle ze u Ciebie z 5 pociagnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lutego 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 5000-6000 km i na środku opony nie zostanie nawet milimetr.Za to jakie wrażenia w zakrętach ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam Widze ze nic innego mi nie pozostaje jak dokupić jeszcze jedną sztuke na sezon, choć na tył przód, schodzi mniej :-) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Zbycho miał w zeszłym sezonie w XJR 1300 (a więc ma czym ścierać) 208 (nie pamiętam, czy GP) i na 8 tys. starczyła... nawet jeszcze pewnie ze 2 byłby w stanie zrobić. Z tym, że z tych 8 tys. to sporo było zrobione na góskich krętych drogach (nasza wycieczka turecka) więc środek był oszczędzany. Należy też pamietać, że Zbycho 200 nie zapierdzielał (no, tak do 160 , czasem 180 pogonił wtedy) i nie pali gumy z przekonania. Ja do K2 kupiłem teraz pirelli diablo. Zobaczymy jak się sprawdzą... w sumie to odpowiednik Metzelerów Sporteców M1. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Zbycho miał w zeszłym sezonie w XJR 1300 (a więc ma czym ścierać) 208 (nie pamiętam' date=' czy GP) i na 8 tys. starczyła... nawet jeszcze pewnie ze 2 byłby w stanie zrobić. Z tym, że z tych 8 tys. to sporo było zrobione na góskich krętych drogach (nasza wycieczka turecka) więc środek był oszczędzany. .[/quote'] Nooo ... ja też nie pamiętam :oops: do turystyki nie polecam, za mała trwałość a ciut lepsza przyczepność nie rekompensuje jej. Zmieniłem na stare, sprawdzone D207. ZbychoXJR1300MW750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 WitamMyśle że GSXR1000 nie jest do turystyki :-) Jeśli sie zmieszcze w 6-7tys będzie OK najwyzej dokupie jeszcze jedną na tył. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 WitamMyśle że GSXR1000 nie jest do turystyki :-) Jeśli sie zmieszcze w 6-7tys będzie OK najwyzej dokupie jeszcze jedną na tył. Pozdrawiam Jak nie jest jak jest! A do czego ja go używam? Czym wybieram się do Bułgarii latem, a w maju do Tokaju? Na torze jak polatam ze 3 - 4 razy w tym roku to naprawde będzie dobrze. Ale z drugiej strony, po wychodzę z założenia, że szczególnie na góskich trasach (bo takie mnie najbardziej bawią) przyczepność jest jeszcze ważniejsza niż na torze - tam uślizg koła może mieć "ciekawsze" skutki. Oczywiście, jeśli jedzie się naprawdę dynamicznie... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi