BORSUKLES Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 w karton ;) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Hmm a tak na serio ? :) Bo z tym kartonem to chyba zart byl ? Na stronie dhl'u pisze, ze jesli paczka nie bedzie odpowiednio zapakowana (w tym wypadku moto), to kurier ma prawo nie przyjac :// Ale zastanawiam sie jak zapakowac moto i w co :/// Pzdr :idea: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Potrzebuję pomoc do konkretnego przypadku. Chcę zakupić moto z miejscowości Łęknica na granicy polsko-niemieckiej, sprzedający wysłałby je "za pobraniem" kurierem a ja odebrałbym je we Wrocławiu. Trasa 193 km, waga motocykla 96 kg. Dzwoniłem na infolinię podaną na stronie Servisco, facet wycenił mi tę usługę na ponad 300 zł 8O Poza tym powiedział że nadawca musi zapewnić paletę na której moto będzie transportowane. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś firmę przewozową i może w przybliżeniu cenę podać takiej przesyłki? W poniedziałek lub wtorek chciałbym żeby sprzęt był już wysyłany. Dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Próbowałeś skontaktowac się z firmami: PKS Multispedytor lub Pocztex? I na kiedy potrzebujesz ten transport? Dori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Próbowałeś skontaktowac się z firmami: PKS Multispedytor lub Pocztex? Z tego co widzę na stronie Pocztexu przewożą paczki tylko do 50 kg... a na stronie PKS Multispedytor nic nie widzę :banghead: Fatalna stronka, prawie nic na niej nie działa. Nie no jednak coś widzę. W końcu mam namiar do biura w mojej okolicy. I na kiedy potrzebujesz ten transport?W poniedziałek lub wtorek chciałbym żeby sprzęt był już wysyłany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Faktycznie, napisałeś :banghead:Stronka PKSu dziwnie działa, sama sprawdzałam, ja zawsze z nimi się kontaktowałam telefonicznie a pocztex - pomyślałam,że byłby najtańszy.Popatrzę jeszcze na inne firmy i życzę powodzenia :P Dori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Bardzo dzienkójem :) Ale w ogóle fajnie wyszło. Mój ociec będzie jechał w najbliższy łykęt do Niemiec i wracając Astrą Kombi zahaczy o tę jak przypuszczam niezwykle urokliwą i przyjazną miejscowość zwaną dalej Łęknica. Fajniuuuuutko. Zaoszczędzę pieniążki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi