Damiano Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 A dlatego że te moto seryjnie są blokowane, po odblokowaniu ma ok 27km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Może się komuś przyda: http://moto.allegro.pl/item496887817_podwy..._80_od_1zl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 mzpower jeśli masz wersję LC1 albo LC2 to wydech od 80 będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas4416 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Siemanko, hej mam małe pytanie, Końcówkę tłumika moża wybebeszyć w DT 80 LC2, bo słyszałem,że bez końcówki 2suwy się cholernie dławią. Czy to wpłynie,na to,że będzie się dławił czy raczej nie powinno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozon91 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) nawiązując do postu powyżej... czy można stosować końcowy tłumik przelotowy w DT 80 lc ii ? bo słyszałem ze niby można a inni mówią że silnik wtedy dostaje... a jak jest naprawdę? Edytowane 17 Grudnia 2008 przez Mrozon91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Można założyć przelotowy tłumik tylko trzeba do tego wyregulować gaźnik i będzie grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrli Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam potrzebuję pilnie schematu instalacji do dt 125 lc 87-88 r Prosze o pomoc <glowawmur> moje gg 11529215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinekWRC Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam mam takie pytanie. Czy warto jest kupi yamahe dt 80ccm 96 rok ,chłodzona powietrzem z tarcza z przodu za 1000zł bez papierów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Chłodzone powietrzem skończyli produkować jakieć 10 lat wcześniej, jeżeli ma tarcze to może być wsadzony silnik z DT 80 MX. Czy sie opłaca, jeżeli poszukasz dobrze dołożysz troszke kasy to kupisz oryginalną, choć była ostatnio na alledrogo za 1000 bez kwitów DT 80LC2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinekWRC Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Właśnie ma tarcze i tez mnie to troche ździwiło że powietrzak jest z tarcza i to 96 rok.... chciaż nie jestem jakimś znawca yamahy a 80-tka powinna miec licznik do 140?? a apropo szukania na allegro to teraz ceny dt-ek sa dośc wysokie a na ta sie natknełem przez przypadek od znajomego:) zdjęcia http://s6.zapodaj.net/85959952.jpg.html http://s6.zapodaj.net/46531575.jpg.html http://s6.zapodaj.net/92567870.jpg.html http://allegro.pl/item514465136_yamaha_dt_80.html patrząc z drugiej strony na ta tez by mi kasy starczyło:) Edytowane 28 Grudnia 2008 przez CinekWRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Nie wiem co o tym myśleć ale może to być jakaś uboższa wersja, niech sie wypowie ktoś bardziej obeznany w tych modelach, ja sie pogubiłem. Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Damiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinekWRC Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Nom wsumie to masz racje tylko teraz gdzie znaleźc dt-ke albo jakiegoś enduro za około 1500zł bez papierów z tarcza z przodu... Niestety mam duże ograniczenie finansowe:( Pojadę zobaczyc tą dt jak bedzie w dobrym stanie to może ja kupie bo tak ze zdjęc stan trudno ocenic Edytowane 28 Grudnia 2008 przez CinekWRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jeżeli dobrze poszukasz to znajdziesz, teraz jest okres świąteczny, po nowym roku zaczną sie pojawiać ogłoszenia wtedy powinieneś wyrwać coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinekWRC Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Nom tylko ze tak mniejwiecej przeglądam allegro ,swistaka , e-bay od miesiąca i jakoś ciężżko trafi na moto w tej cenie, gdybym nie chodził do szkoły to mógł bym zarobic a że teraz mam szkołe to nie mam w ogóle czasu na prace. A tak poza tym moim marzeniem jest Kawasaki Kmx 125:) na pierwsze poważniejsze moto było by dobre tylko ceny zaczynają się od około 3000 http://allegro.pl/item516426746_super_moto..._dt_50_125.html a taki wymiatacz szos?? :cool: Edytowane 28 Grudnia 2008 przez CinekWRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja wiem czy wymiatacz wiejski tjuning i tyle ten silnik jest sporo cięższy od oryginału co zmienia wyważenie, każdy policjant sie skapnie że to nie oryginalny silnik,mocowania silnika też pewnie spawane przez wujka Zenka, takie moto nie są warte zainteresowania. Zacznij sie rozglądać jeszcze za Hondą MTX 80, są tańsze od DT a wcale nie gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi