bols2 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Witam mam pytanie czym różnią sie te modele(oprócz lat produkcji i wyglądu) :?: I coś moze o nich byscie powiedzieli bo o AF1 nie ma prawie nic na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 w sumie to silnik ten sam i hamulce a reszta kompletnie sie rozni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil nsr Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Różnią się wyglądem ,silnik ten sam. 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Af1 i Rs mają inne silniki, RS ma rotaxa 122 a Af1 rotaxa 123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 RS-ka z tego co mi wiadomo ma 6 biegów,a Af1 ma chyba 3, tylko nie bijcie jeśli źle napisałem.wydaje mi sie że Af1 ma 3 biegi.wyglądem to one się rużnią.ja już nie wiem,apropo silnikówniekótórzy mowią że mają takie same silniki inni że inne. ja myślałem że mają taki sam silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 RS-ka z tego co mi wiadomo ma 6 biegów' date='a Af1 ma chyba 3, tylko nie bijcie jeśli źle napisałem.wydaje mi sie że Af1 ma 3 biegi.wyglądem to one się rużnią.ja już nie wiem,apropo silnikówniekótórzy mowią że mają takie same silniki inni że inne. ja myślałem że mają taki sam silnik.[/quote'] af1 ma 6 biegów :) a z tego co słyszałem obydwie mają rotaxa 123 hmmm :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Obie maja ch..... silniki, bo rotaxy. Mam zle doswiadczenia z rotaxami i zle opinie slyszalem na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 ksu87 dobrze napisał RS ma rotaxa 122, a AF1 rotaxa 123! AF nie były dławione, więc nie będziesz musiał bawić w odblokowywanie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ksu87 zle napisał :) AF1 i RSki z lat 1992-1995 maja Rotaxa123 a RS od 1996 maja Rotaxa122 btw. co do rotaxów to sa one wykozystywane przez np KTMa i BMW tak wiec chyba nie ma co na nie nażekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 czy mi sie wydaje czy AF1 jest mocniejsza od RS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 mowisz o 50ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aprilia_wava Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 To was zadziwie ... bo mam af1 90r i ma właśńie silnik minarelliskrzynia ma 6 biegów i w sumie poza wyglądem to chyba się nie różnią....a co do rotaxów to miały je wersje 125ccm, nie wiem natomiast jak jest z szybkością... w sumie afka jest chyba trochę cięższa od rski i na pewno przez to wolniejsza....ja na razie naprawiam swoją więc jakby ktoś miał servisówkę do silnika to byłbym wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 To was zadziwie ... bo mam af1 90r i ma właśńie silnik minarelli Mówimy o wersjach 125cc :DJA osoboiście wolę Af1 Futura...ponieważ jest ładniejsza ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cespenar Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 hę? Jpomykam na RS 125 silnik rotax byl montowany nawet w rs do roku 97(chodzi o rotax 123 tylko ze od 90-97 byl lekko modyfikowany ) od 98 roku Aprilia montuje rotax-y 122 az do teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek16 Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Fakt wygląd zupełnie inna żecz mi osobisicie podoba się bardzej RS ale tylkoz przodu reszta lepsza w AF1 wogule AF1 jest bardz duża większa niż te nowe 600cc a co do silnika to w poczatkowych RS 96-98 był ten sam co w AF1 a od 98 dopiero inny i tutej podstawowa uwaga jezidzięlm tym i tym tuzo mcnijszy jest silnik z AF1. Sam w końcu takom kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi