Pillar Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Obejrzyjcie Horneta w kwietniowym bodajze MOTOCYKLU. Może felgi nie świecą się jak psu... ale wygląda to lepiej niż hornety z czarnymi felgami. Ja sobie Diversiona wypoleruje, może to mu pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Pomoże, pomoże :D Też tak zrobiłem w swojej Diversionie, ale po sezonie jakoś mi to przestało się poodbać :P Prysnąłem fajnym lakierem i efekt był miód :P W nowej Diversionie która mam zamiar kupić (900) jednak też wypoleruję sobie ranty felg 8)Nie ma to jak odrobina lustrzanego połysku w moto :( Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Chłopaki to ja bym prosił o jakieś Kompedium Wiedzy Tzn. Mam felgę ze starym zniszczonym lakierem i chcę ją pomalowac i wypolerowac ranty. W podpunktach proszę... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi