Quantico Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Witam posiadam skutera Benzhou 125 chinol w tamtym roku jeździłem cały czas, przyszła zima wiec odstawiłem do garażu. Teraz gdy wyjąłem sprawa jest taka zapali ale zaraz gaśnie. Zapala tylko na wolnych obrotach i gaśnie ,co ciekawe jak zapali a ściągnę ze stopek to gaśnie ,wymieniłem gaźnik jest nowy ,nowy kranik podciśnieniowy ,filtr i dupa,w czym problem,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Prawdopodobnie problem elektryczny. Czujnik stopki, luzny przewód, zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quantico Opublikowano 4 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca Witam czujnik stopki całkowicie zdemontowany to nie to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi