Quantico Opublikowano wczoraj o 16:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:35 Witam posiadam skutera Benzhou 125 chinol w tamtym roku jeździłem cały czas, przyszła zima wiec odstawiłem do garażu. Teraz gdy wyjąłem sprawa jest taka zapali ale zaraz gaśnie. Zapala tylko na wolnych obrotach i gaśnie ,co ciekawe jak zapali a ściągnę ze stopek to gaśnie ,wymieniłem gaźnik jest nowy ,nowy kranik podciśnieniowy ,filtr i dupa,w czym problem,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Prawdopodobnie problem elektryczny. Czujnik stopki, luzny przewód, zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quantico Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Witam czujnik stopki całkowicie zdemontowany to nie to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi