speedy Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 jak hamowac przodem żeby mi tył podniesło ? jecsze nie prubowałem bo szczeże mówiac nie maiłem zabardzo czasu na to bokupiłem motor juz pod koniec sezonu :cry: . A co do motoru to motor ma podwujna ytarcze z przodu i mam metalowe przewody hamulcowe chodzi mi o technike tego hamowania co i jak, z jakiej predkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Gdzies ktos to juz pisal ale powiem w skrucie (streszcze to co wiem) na pewno nie daje sie pełnego chebla odrazu. odciazasz tyl, leko wybijajac sie z siedzenia, przechylic sie do przodu i powoli do chamowywac az tyl sie podniesie na odpowiednia wysokosc puzniej powoli popuszczac i chyba tyle . a jeszcze mocno sciskasz kolanami bak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 przed wszystkim to z podnoszeniem tyłu podczas hamowania (to sie zwie stoopie;)) poczekaj do wiosny, bo asfalt musi byc rozgrzany (przyczepny)poszukaj dobrze w archiwum pod "stoopie" , tam znajdziesz na 100% fachowe porady Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 http://www.scottishbiker.com/getagrip/ narazie pocwicz przed kompem. podoba mi sie ta gierka, prawie 28 metrów za 1 razem 8) ma się ten talent, co 8) ostatnio był gdzies temat "jadace stoopie" czyli rooling stoopie Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyżak Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 i jak masz rower to potrenuj na rowerze - zobaczysz ze to wcale nie jest latwe bo uniesc tyl to dopiero polowa sukcesu, druga polowa to nie skrecic kierownicy wzgledem reszty bo wtedy moze byc wesolo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 heh na roweże jest dużo łatwiej jak masz dobre hamólce to tylko naciskasz przy małej predkosci (troszke sie bawiłem w te wakacje)a mot jest cieższe ,trzeba zrobic to przy znacznie wiekszej predkosci i "w razie czego" te połamane plastiki pogniecenia rysy ... ech w tym sezonie i tak chce sie tego nauczyc :banghead: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 no to ja powiem tak:to sie pisze stoppiea nie stoopie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 no z tego co widze to bedzie trzeba prubowac na własnych bledach bo tu jak widze nikt mi niczego nie doradził o ale człowiek uczy sie na wasnych błedach, tlko zobzcymy jak to będzie czy będzie sukces czy upadek , wole zeby upadku nie było bo mam fajne nakleki i no szkoda było by ich :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 no z tego co widze to bedzie trzeba prubowac na własnych bledach bo tu jak widze nikt mi niczego nie doradził o ale człowiek uczy sie na wasnych błedach, tlko zobzcymy jak to będzie czy będzie sukces czy upadek o czym Ty mówisz, przeciez jest napisane, żeby skorzystac z archiwum przez opcje szukaj :!: po co zasmiecac serwer, skoro kiedys juz zostało dokładnie opisane przez osoby znające sie na rzeczy :!: niekomu tez nie chce sie pisac kilka razy tego samego bo i po co. EDIT:a może chcesz poczytac porady kogos, kto nie ma o tym zielonego pojecia i wypisuje głupoty. wtedy bedziesz miał jeszcze wieksze pretensje jak zaliczysz szlifa przy stoppie :evil: jak poczytasz w archiwum, i czegos nie bedziesz wiedział to wtedy pytaj :banghead: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 a juz niestety polecialem do przodu na swojej dt podczas stoopie, straty dosc duze, owiewka i podstawka pod liczniki polamane, krzywe lusterko, uklad scalony w liczniq w 3 kawalkach, naszczescie nie dziala tylko podswietlenie, oraz przebieg dzienny z*ebany, no to na tyle, naszczescie dalo sie to zrobic mozliwie malym kosztem, jednakze boje sie ze jak przelecisz szlifierka to straty moga byc wieksze:>pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 I porobuj tu pomoc kosciwoi to Ci jeszcze nap-isze ze nic sie nie dowiedzial ... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 I porobuj tu pomoc gosciowi to Ci jeszcze nap-isze ze nic sie nie dowiedzial ... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi