Peet Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Kask SHOEI XR-1000 - 1 551 złButy SIDI Vertigo Corsa - 1 100 złSpdnie Modeka Melville - 730 złSpodnie jeansy moto - 280 złŻółw Forcefield - 490 złSkóra Halvarssons Moxie - 750 złRękawice Alpinestars SP2 - 300,00 złRękawice na upały - 100 złKurtka Alpinestars AIR FLO - 750,00 złSzybka do kasku - 230 złKominiarka Alpinestars na lato - 79 złKominiarka Alpinestars Winter Balaclava - 140 zł-----6 500 zł Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Peet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 A teraz ja udowodnię, że jak się chce i ma się zacięcie do szukania to można bardzo tanio i chyba wystarczająco na początek:Kurtka MQP, skóra, sztywne protektory na łokciach i barkach - 50zł - używka, lumpexSpodnie Richa, skóra, sztywne protektory na kolanach, miękkie wzmocnienia na biodrach - 40zł - używka, lumpexKombi jednoczęściowe Miss Joy (nawet jeśli to damskie to mnie to wali, na mnie leży idealnie) - skóra, twarde protektory na łokciach, barkach, kolanach, biodrach - 30zł - używka, lumpex.Rękawice - marki nie pamiętam, skórzano-tekstylne - 75zł - nówka, niemiecki LidlButy - glany Steel - nówki :banghead:, 160złKominiarka - 30zł - nówka, Lidlpas nerkowy - 30zł, nówka, Lidlskarpety motocyklowe - 10zł, nówka, LidlKasku jeszcze nie kupiłem, nie wiem, kiedy będę miał kasę na moto, a nie chcę, żeby leżał i się utleniał, ale liczę 600zł za szczękowca z blendą, nówkę oczywiście.W sumie 1025zł. Gdybym nie chciał szczękowca tylko integrala dałoby się za jakieś 200zł mniej skompletować pełny strój do jazdy albo w tej cenie kupić jakieś buty dedykowane na motocykl zamiast glanów. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajdi Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Kask - Lazer LZ6 - ok. 270złSpodnie i kurtka komplet - 399zł (nówki z allegro - kurtka i spodnie mają podpinkę, niby membranę, kurtka ma wywietrzniki otwierane, protektory barki, łokcie, plecy (ale takie hmmm nie wiem czy im ufam - jakaś ala gąbka), spodnie protektory kolana i biodra, przy kolanach tkanina fragmentaryczna, ale spodnie jak dla mnie zbyt sztywne w kroku i zbyt śliskie) Rękawice Roleff - 130złKominiarka - 10zł Brakuje mi tylko butów, ale przed przyszłym sezonem będą... Powiem tylko, że kupowałem wszystko po kolei... Czyli dotychczas ok. 800zł do tego dojdą buty czyli będzie ok. 1100zł za wszystko. Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasol8 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 kask Uvex - 990 zł Kurtka - 480 zł Spodnie - 420zł Rękawice - 180 złbuty - 700 zł czyli : 2770 zł Wszystko nówki sklepowe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi