ukasz Opublikowano 9 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2003 jak simsony niemaja blokad to pewnie nic w tych klimatach ze tak powiem pewnie tesz nie ?:) np. motorynki,romet chart, romet 50-T-1,? Charty nie są blokowane, podobnie jak wszystkie inne romety - heh, niestety nie ma specjalnie co blokować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERBIIK Opublikowano 11 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2003 Wiesz ja miałęm taka sytuacje. Mam Derbi Sende SM. Jechałem sobie na autostradzie 90 km/h. Mendy mnie zatrzymały i do mnie o prawka. A ja ze mam karte motorowerową. A oni jak to ze to motorower i 90 jezdzi. I tam pogadali troche i nic poscili mnie. ALe byli naprawde zszokowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 a myslicie ze ile pojdzie aprilia rs 50 odblokowana ze sportowym tlumikiem?100kmh?prosze o odpowiedzpozdrawiam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 po odblokowaniu powinna koło 100km/h lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 ogary z jawowsikm silnikiem byly blokowane probowali okielznac w polsce diabelska moc ogarka&jawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 Silnik jawki ma jakieś blokady >>?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 6 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2004 tzn wersja w ogarku ma mniejsza dziure w kroccu, i za dlugie kolanko wydechu, (wiem to dzieki pipcykowi)to pierwsze wiem ze jest bo se wymieniam krocieca do rury sie nie dobralembo zimno i garaz zajety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi