krzyżak Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 i ja sie dolacze :) moze jakis szlif :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zabrac kaski i rękawice i jazda. słusznie prawisz, chyba że ktoś chce jeździć w wygniecionym tornado albo tajgerze :lol: a na liście kolejny zawodnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ja tam lubie tigera - wezme tylko kominiare coby z ichnego szitu cos na mnie nie przelazło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 I juz wszystko wiem- wyjscie w plecy,czekam na rozpatrzenie podania o komis... Tak wiec udanej zabawy chlopaki i przedstawcie wyniki rywalizacji na 4um :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 wy serio mowice o tym kasku zeby zabrac ??!!jakis mam... wozilem w nich pasazerow... ale rekawic to ja nie zabralem..m oze ktos wziac dla mnie ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 wy serio mowice o tym kasku zeby zabrac ??!!jakis mam... wozilem w nich pasazerow... ale rekawic to ja nie zabralem..m oze ktos wziac dla mnie ??!! Serio, jak masz własny kask to bierz, bo ichnie są naprawdę "lekko" sfatygowane, a włożysz własny to już jest jakiś przedsmak czekającego sezonu :banghead: . A rękawice to wystarczą zwykłe byle łapy nie zmarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 ok :evil:zwykle mam jakies...dzieki ;] ps.kurde!! wlasnie zauwazylem ze moj kask ma tylko coiemna szybe :crossy: jasna jest w domu.. no to jestem bez kasku bo nie bede nic widzial w tej ciemniej... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 .. no to jestem bez kasku bo nie bede nic widzial w tej ciemniej... :evil: spoko, tam sie nie jeździ 200km/h tylko tak ok 40, także możesz z otwartą przyłbicą jeździć i oczu nie wciśnie Ci do czaszki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Heh, no ja niestety nie mam w domu kasku, został w Koscierzynie razem z motocyklem, już raczej nie zdążę po niego wpaść :banghead: Także zdaję się na te ich tigery i tornada dzisiaj... miejmy nadzieję, że moja głowa nie ucierpi :evil: Do zobaczenia na miejscu.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 e jaaaazda byla :evil:poporsze o fotki !!! :evil:bruuuummmm :banghead: cos czuje ze jeszcze tam pojde!!! ps.najlepszy byl pierwszy zakret :crossy: jakos dziwnie sie jedzie jako kolo odpada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 No i po spotkaniu. Jak zawsze zabawa była przednia. Adrenalina na maksa. Śmigaliśmy 15 minut (koszt 28 zł) A oto oficjalne wyniki (czas za 1 okrązene)1 - marcincbr600 - 37,530 s.2 - j_bravo - 39.880 s3 - Tomasso - 43.810 s4 - ukasz - 44.180 s5 - mirek_b12 - 44.820 s. Ja mogę z polecić ten sposób spedzenia wolnego czasu - było SUPER Zdjecia umieszcze na innym serwerze vo nie wiem jak sie na forum umieszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 ble!! ukasz!! tys sie tak ze mnie nabijal ze ja ostatni a nie liczac tych dwoch maxiarzy co po 37 sec maja to ja tam od was tak nie odstawalem :evil: ja wam mowie!! to przez te moje mniejsze koleczka 8) :lol: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Hehezabawa świetna, wielkie dzięki dla j_bravo za zorganizowanie imprezy. Emocje zaczęły się już na starcie - jako drugi ruczył Mirek i z impetem przygrzał w bandę na pierwszym zakręcie (podobno kółko mu odpadło :lol:). Moje pierwsze kółko tez było fajne - na którymś z kolei wiraży mój gokart postawiło w poprzek, po czym zostałem staranowany przez Tomasso :lol: Obsługa toru nie musiała przy nas narzekać na brak zajęć.Musimy to kiedyś powtórzyć - jeszcze trochę pośmigamy i też zejdziemy z czasem poniżej 40 sekund :banghead:pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 fajnie było ale dżentelmenami torów to raczej nie zostaniemy :mrgreen: a obsługa musiała mieć nerwy żeby rozszczepiać dwóch czy trzech i patrzeć jak kolejny na nich prawie wlatuje. Za tym ostatnim zakrętem przed metą powinni chyba jakiś czarny punkt postawić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Cóś fotek które miały być nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi