Harry Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 MZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :twisted: Nic nad MZ 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 ja tez uwazam ze MZ jest lepsza ale wybor nalezy do ciebie...moze ja mam zle doswiadczenia z jawami ale :1)majac 13 lat ja mialem komara a kumpel jawke i wiecej przy niej grzebal niz jezdzil.2) teraz inny kumpel zakupic CZ to nie mogl z nia do ladu dojsc... inna CZ u drugiego kumpla tez sie je.... w kolko nastepny kumpel ma TS i ostatnio zmienial polowke silnika bo cos pierd..... w srodku i polowke szlag trafil. a co do MZtek to ma 6 znajomych moich. nie bede gloryfikowal MZ bo owszem czasami sie cos popsuje ale NIGDY w trasie nikogo z nas nie zawiodla MZ a do tego jak sie cos zepsuje to zawsze czlowiek dojdzie co jej jest... TWOJ WYBOR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 a do tego jak sie cos zepsuje to zawsze czlowiek dojdzie co jej jest... tak jest w kazdym demoludzie:D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 w sumie kiki masz racje ;)ja osobiscie nie mialem jawy wiec moze jestem stronniczy ...a tak ogolnie to ten post pisze po imprezie i moga mi sie w jakims wyrazie litery pomylic ;):P:P:Ppozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Technicznie to prawie to samo chociaż jeśli chodzi o jakość to zawsze wolałem wierzyć Niemcom.Mnie osobiście bardzie podoba się Jawa (i CZ) bo ma bardziej solidny wygląd i chyba faktycznie była sztywniejsza zarówno rama jak i widelec. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 ;) Ja tam jeżdżę jakiś czas i jak dla mnie Jawa jest lepsza, gdyż jest cięższa od Mz i dlatego mimo być może większego spalania o wiele lepiej się jeździ-( komfort zdecydowanie wyższy)Mam 185 cm i rozwinięty miesień piwny . Prywatnie Mz i Jawa to jedno bedziewie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 ;) Ja tam jeżdżę jakiś czas i jak dla mnie Jawa jest lepsza, gdyż jest cięższa od Mz i dlatego mimo być może większego spalania o wiele lepiej się jeździ-( komfort zdecydowanie wyższy)Mam 185 cm i rozwinięty miesień piwny . Prywatnie Mz i Jawa to jedno bedziewie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 NO NO NO tylko nie badziewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi