Matek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Witam,mam ptyanie do użytkowników GPZ 1100 i nie tylko.Czy warto kupić ten jednoślad?Ma jakieś konkretne wady.Dlaczego był produkowany przez trzy lata(1995-1998).Niedługo jade oglądnąć GPZ.Prosze również o link do stronek.DziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Silnik taki jak w ZZR 1100 i ZRX 1100 zatem mechanicznie bez zarzutu...trwały i bardzo mocny... spalanie też raczej jak na tą moc i pojemność umiarkowane (przynajmniej w Zygzaku tak miałem). Myślę że to dobry turystyczny motocykl...jesli z niewielkim przebiegiem i rozsądne pieniądze to wart grzechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Silnik raczej jak w ZZR, a nie w ZRX wiec 3 panewka dalej moze byc problemem - na kolo nie radze dawac. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Co Ci mogę powiedzieć co zresztą pewnie wiesz że względenie ceny za takie moto nie są wysokie , raz siedziałem na takim "bydlaku" kawał maszyny , troszke ma swoich kg. Wiem że mój kolega ma zamiar sprzedać swoją sztuke i wiem że nie chce za nią dużo bo chce jej się pozbyć ( teraz szuka Haybusy), koleś nie jeździł nią zbyt wiele i ma oryginalny przebieg. Gdyby co mogę się dowiedzieć za ile chce ja sprzedać. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Silniki GPZ, ZZR i ZRX 1100 oczywiście nie są zupełnie identyczne... różnią się fazami rozrządu, kształtem kanałów dolotowych i przełożeniami...ale baza w zasadzie jest ta sama... Ja zrobiłem zygzakiem 70 tys i nie miałem problemów z panewkami...GPZ to bardziej turysta niż sportowiec więc nie sądzę żeby gościu kupował go z myślą o jeżdżeniu na kole... no ale gdyby się uparł...to i to dałoby się zrobić... zakupić poprawioną miskę olejową... coś chyba około 300 dolców...i problem z panewkami znika... zresztą Ty Adam o tym wiesz... bo sam o tym pisałeś kiedyś :D . Ja będę bronił Kawy... może z przekory trochę, bo sentyment jakiś mam do tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Cześć,dzięki za wszystkie odpowiedzi.Aha ja nie potrzebuje motocykla do jazdy na kole tylko bardziej do szybszej turystyki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Nie ma jej co bronic bo to dobre motocykle.Po prostu trzeba pamietac o regularnych zmianach i sprawdzaniu poziomu oleju i to wszystko - jak w kazdym silniku.Oczywiscie przy uzytkowaniu zgodnie z przeznaczeniem.:D)) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi