Lucass Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 Otóż mam problem tego rodzaju, że w swoim moto mam hamulec przedni kombinowany -pompę od jakiegoś enduro, -zacisk od hondy cr, -przewód nie wiem, od czego. Wszystko to razem w miarę działało dało się tym skutecznie wyhamować dopóki przewód hamulcowy nie pęknął. Musiałem zmienić ten przewód i problem mam tego rodzaju. Nie idzie napełnić tego układu z powrotem płynem. Kiedy wkręcam przewód pompka przestaje pompować, nie odczuwam też oporu przy naciskaniu dźwigni. Natomiast, gdy zaciskam wylot pompki samym palcem to ciśnienie jest, płyn pryska z palca na wszystkie strony, jest też opór na dzwigni. Przewód wydaje się być drożny, niema tez pęknięć. W czym może być waszym zdaniem problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 HelloPierwsza dobra wiadomość to to że nie ma żadnego problemu. Poprostu musisz odpowietrzyć układ hamulcowy. Poszukaj coś na ten temat w archiwum.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 ok Błędy ortograficzne zostały poprawione, proszę o odpowiedź na post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi