vasiliy Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 ja pod koniec sezonu przejechalem kota.. tzn moze nie doslownie - dostal podnozkiem i czubkiem buta [tydzien pozniej mnie jeszcze palec u nogi bolal]. jak sie odwrocilem to jeszcze koziolkowal... ehh, przykre przezycie ale dobrze ze ja nie fiknalem przez niego, bo jak by sie dostal pod kola to pewnie bym lezal.. co do gwizdkow to po tym wlasnie zdarzeniu myslalem o tym ale rowniez slyszalem ze to pic jest [chyba nnawet na forum]. i ten temat rowniez to potwierdza [raczej]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 co jest z wami panowie pieski sa bardzo fajne sam mam w domciu pięć pieskow w tym 3 duże nawet bardzo duże i jakoś na nie nienarzekam..Zdaje mi sie że jak właściciel nie lubi motocykli to pies rownież.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 a to racja, zwierzę upodabnia się do właścieciela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 a to racja, zwierzę upodabnia się do właścieciela :DA mi się wydawało że to na odwrót jest :) Mój pies bardzo lubi jeździć autem, na moto go nie sadzałem - troszkę za duży i do sakwy też nie wejdzie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi