wojciechnowak Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 za prosba kolegi umieszczam linka: http://www.aksamity.org/gixxer.avi milych doznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 jeszcze nie zassalem ale z gory prosze o wersje (lepsza jakosc) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 link nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 No mi rowniez niedziala :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 link poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiangelo Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 mam łącze 256 ale transfer tragedia, gdzie wy to umieszczacie :arrow: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 zapuscilem..za 5 h powinno byc... blee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 ludzie odpusccie sciaganie, to jest tragedia mam lacze 1024kb/s czyli transfer tak powinien byc 100-130kb/s a tu marne 1kb/s :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja mam lacze 3MBit :D a link wcale nie dziala, i poco mi taki szybki internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 zapuscilem o 17.. po drodze cos tam sie wysypalo.. i kicha...szkoda czasu... moze filmik jest spoko..ale jest nieodstepny !!! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 16 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 kicha u kolegi na serwerze, lacze niby 128Kbps, jak sie wszyscy rzuca to nie wyrabia, proponuje sciagac miedzy 1 w nocy a 7 rano , wtedy jest udostepnione lacze bez limitow (8Mbps). Powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 ja jednak odpuszczam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 No ja sciaganie zalaczylem przed 11 rano w niedziele i transfer o niebo lepszy niz wczesniej jakies 5 kilo.Pozostaje poczekac do konca i poogladac wypociny ****** :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 hehe ja nie wiem co sie u was dzieje ale ja ściągnąłem ten filmik tej samej nocy kiedy pojawił sie post- owszem nie było to w tepmpie rakietowym(mam łącze 640Kb/s) ale zassałem tenfilimk dosyć szybko. Jest całkiem sympatyczny- to zdaje sie Gixer(forumowicz nasz do niedawna...) jest bohaterem tego filmu. Całkiem przyjemnmie sie ogląda;)Pozdro dla Gixera8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ściągnąłem przy prędkości średniej 5KB/s, trawalo gdzies godzine z hakiem, film jak na polskie warunki ok. jakośc dobra. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi