Spidi Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 On sam sprowadza dostyc mało... zawsze w przeciwieństwie do innych swoich maszyn ma nie więcej jak kilka sztuk ale to też nie nie zawsze- on robi za to dla tych wszystkich którzy sprowadzają maszynki z za wielkiej wody...:) Ale kolejeczka do niego zawsze jest długa mimo stosunkowo wysokiej ceny i nawet dobrzy kumple muszą nieraz czekać w kolejce na oddanie swojej maszynki do roboty miesiąc a nawet więcej...:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 ostatnio kolega nabyl od niego r6, jest chyba zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 Tak ale nie wszystkie te maszyny są jego... tak jak mówiłem robi przedewszystkim dla tych którzy ściągają maszynki z za granicy(z USA). Ale liczba jest różna- wiosną tego roku Jedynek miał chyba z 6 swoich plus chyba ze 3 Fajery i coś tam innego ale wiadomo- zima martwy sezon wiec sie gromadziło ale wisną nic długo nie stoi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolaj Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 czesc mam zamiar wybrac sie po to r1 http://www.motomaniek.mfirma.net/maniekk3/DSC08725.JPG do bialegostoku macie moze jakies informacje na temat tego motorku mam do przejechania cala polske zeby go zobaczyc jak by ktos mugl udzielic mi jakis informacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 wolaj jak bardzo Ci sie spieszy z tą maszynką?? Ja mam teraz sesje i ten tydzien mam bardzo goracy ale do konca tygodnia powinienem znalezc chwilke zeby wpaść do mańka i obadac ten motorek.Daj tylko znać czym jesteś zainteresowany i czego konkretnie oczekujesz... Maniek to mój kolega więc moge go spytac o to i owo ewentualnie zrobić jakieś fotki...8) daj tylko znac czy wytrzymasz do powiedzmy max piątku wieczorem i co byś chciał sie dowiedzieć...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 wolaj jak bardzo Ci sie spieszy z tą maszynką?? Ja mam teraz sesje i ten tydzien mam bardzo goracy ale do konca tygodnia powinienem znalezc chwilke zeby wpaść do mańka i obadac ten motorek.Daj tylko znać czym jesteś zainteresowany i czego konkretnie oczekujesz... Maniek to mój kolega więc moge go spytac o to i owo ewentualnie zrobić jakieś fotki...8) daj tylko znac czy wytrzymasz do powiedzmy max piątku wieczorem i co byś chciał sie dowiedzieć...:D chodzi o motomaniek ta? przeszedlbym sie z toba :D ale mysle ze bez ogladania mozesz jechac do sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgadza si- chodzi o tzw. "motomańka"... :D Jak będe miał chwilke żebyśmy mogli sie umówić to nie ma sprawy- dam Ci znac na GG ale nie obiecuje bo mam naprawde kiepski tydzień i podejrzewam że najprawdopodobniej zalece tam przy okazji ale na 100% nie wiem bo wszysto zależy od uczelni a nie odemnie i może będe miał chwile wytchnienia !?:roll: :D A maniek faktycznie jest godny polecenia. Profesjonalnie podchodzi do tematu, to nie żaden handlarzyna nędzny chcacy sie nahapac tylko gość kochający motocykle(swego czasu ścigał sie nawet i był całkiem niezły...sorki- nadal jest i naprawde miło popatrzeć co wyprawia z motocyklem;) ) który potrafi żyć z pasji. Wszyscy są zadowoleni bo on na tym zarabia a ceny są dośc atrakcyjne często a motorki bardzo dobre (mam w białym conajmniej kilkunastu kumpli którzy zajeżdżaja maszyni od niego- niektórzy już 3cia albo 4tą i nikt nie narzekał że wciśnięto mu mine a gdyby tak było napewno wszyscy by sie o tym dowiedzieli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolaj Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 siemka dzieki za zainteresowanie tematem mam dostac do konca stycznia pieniazki i wtedy mam zamiar jechac zobaczyc sprzeta (mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i go kupie oby nie byla to jakas mina) jezel mozecie sie dowiedziec czy byl polozony co bylo w nim robione jakies zdjecia zrobic bylbym wdzieczny za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 zdjecia mozna zalatwic, to czy plastiki klejone tez mozna, ale przeszlosci jego to ci raczej nie opowie nikt poza mankiem - bo to sprzet z usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Ryży sa gusta i guściki a przecież o tym sie nie dyskuuje- ja widziałem najrózniejsze malowania felg i nie mówie że każdemu musza sie podobać ale napewno są ciekawe i nikt nie powie że tak nie jest a dlamnie 100000 razy lepsze niż nudne trzymanie sie na siłe oryginału!Na żywo prezentują sie naprawde dobrze, jakość też jest bdb. i extra wyglądają gdy koła są w ruchu- co kto lubi... Gdybyś zobaczył jak wygladał trgo gościa który te motorki robi stary poczciwy Blady(i to bazą był pierwszymodel jeszcze z okrągłymi lampami). Lakierwnia poprostu odjechane na maxa(łacznie z kołami ale tym razem całe koła były widziwione), jednoramienny wahacz, polerka na lustro wszystkiego co było możliwe, plastiki od modelu 98, xenony, wydech pod siedzeniem(ala MV Agusta), i jeszcze wiele wiele innych przeróbek mniejszych i większych... Ten motorek gdy stał obok najnowszych R1dynek, Bladych czy innych wynalazków poprostu robił piorunujące wrażenie i nikt ni zwracał uwagi na inne maszyny.Ale zaraz znowu ktoś powie że to wsyzstko napewno było "be" bo tylko seryjne jest nudne jak falki z olejem jest cacy. Ale mówąc że to wiejski tuning to już jest delikatnie mówiąc hamskie i pozostawie to bez dlaszego komentarza bo z takim podejściem to widze że nie mamy o czym nawet mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Ryży sa gusta i guściki a przecież o tym sie nie dyskuuje- ja widziałem najrózniejsze malowania felg i nie mówie że każdemu musza sie podobać ale napewno są ciekawe i nikt nie powie że tak nie jest a dlamnie 100000 razy lepsze niż nudne trzymanie sie na siłe oryginału!Na żywo prezentują sie naprawde dobrze, jakość też jest bdb. i extra wyglądają gdy koła są w ruchu- co kto lubi... Gdybyś zobaczył jak wygladał trgo gościa który te motorki robi stary poczciwy Blady(i to bazą był pierwszymodel jeszcze z okrągłymi lampami). Lakierwnia poprostu odjechane na maxa(łacznie z kołami ale tym razem całe koła były widziwione), jednoramienny wahacz, polerka na lustro wszystkiego co było możliwe, plastiki od modelu 98, xenony, wydech pod siedzeniem(ala MV Agusta), i jeszcze wiele wiele innych przeróbek mniejszych i większych... Ten motorek gdy stał obok najnowszych R1dynek, Bladych czy innych wynalazków poprostu robił piorunujące wrażenie i nikt ni zwracał uwagi na inne maszyny.Ale zaraz znowu ktoś powie że to wsyzstko napewno było "be" bo tylko seryjne jest nudne jak falki z olejem jest cacy. Ale mówąc że to wiejski tuning to już jest delikatnie mówiąc hamskie i pozostawie to bez dlaszego komentarza bo z takim podejściem to widze że nie mamy o czym nawet mówić... a to fotka w/w bladego.. http://motomaniek.mfirma.net/klimaty01/PICT0083.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 18 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Dokładnie Spidi zgadzam się z Tobą. Cóż Ryży znany jest z tego typu docinek.P.S.Mimo temperatury bliskiej zeru śmigałem już dwa razy na nowym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi