Strzalek Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 freestyle na EXTREME poogladac i pomazyc mogeChyba kazdy z tego edziału tak robi, Ja miałem to szcżęsci, że u mnie w mieście był pokaz freestylu i na żywo efekt jest jescze lepszy.Zdjecia z tego pokazu były w brudnych fotach ale niestety znikły wszzytkie stare fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Moje gratulacje ;). Ładny sprzęcik. Wygląda na pierwszy rzut oka jak starszy brat (mam identyczne malowanie). Kiedys sam przymierzalem sie do takiego (ze wzgledu na mase). Nie ma ich zbyt wiele u nas ale jesli juz sie pojawia to szybko znajduja nowych nabywcow. Zreszta wystarczy tylko spojrzec na ceny... Uzywam swojego enduraka nie tylko do jazdy w terenie ale i do dalszych wypadow dlatego zdecydowalem sie na 650. Suchy wazy 167kg :/. No ale przy bandziorku to motorower (waga) ;) ;). Poza tym za jakis czas i tak bede szukal czegos lzejszego. DR650 z 96 wazy juz tylko 147kg :D a to kosmiczna roznica jak dla mnie.Pozdrawiam i zycze bezawaryjnej jazdy. Ciesz sie z jazdy po bezdrozach :D. To zupelnie inna bajka. Kiedy ja sie przesiadlem z bandziora to stwierdzilem ze muszo sporo nadrobic jesli chodzi o technike jazdy ;). A ze mocy troszke mniej to nic ale wrazen duzo wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyścigowy ślimak Opublikowano 12 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Dzięki ,dzięki... ;) .Prawdę mówiąc cholernie mnie korci żeby troszke poszaleć już teraz po okolicznych do tej pory niedostepnych dla mnie(CB600)wertepach...ale nie mogę :!: :? Opony z którymi kupiłem sprzęta lepiej czują się na szosie niż w terenie...do tego ten nadmiar śniegu...no i przedewszystkim postanowiłem że dopóki mój mały generator mocy nie zobaczy filterka,świeżego oleju+chociaż mały przeglądzik to szlaban i koniec kropa.No i tak się męczę bo z kasa chwilowo cieniutko...do tego jeszcze dochodzi rejestracja której jeszcze nie załatwiłem.Ok,ale nie ma co narzekać,jeszcze parę tygodni i wszystko powinno sie wyklarować...a wtedy ogień :!: :twisted: ;) (w obrębie możliwości 350-ki4t oczywiście hehe) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyścigowy ślimak Opublikowano 12 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi