Lukasz Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Witam Gdzie będę mógł kupic filtr powietrza do hondy cb 450S? Oleju znalazłem w salonie suzuki ale powietrza nie ma :) i ile taka przyjemnosc moze kosztować? PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Polecam http://www.klasa.gda.pl/albo www.larsson.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Człowieku z Sosnowca czy nigdy nie byłeś na Kazimierzu ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Człowieku z Sosnowca czy nigdy nie byłeś na Kazimierzu ? Z tego co wiem to Pan mnie zna i moją Honde tez pan zna :) To kiedy tam podskoczyc na kazimierz? :D AAAaaa interesuja mnie tez szczeki do tylnego bębna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi