MłodyVFR Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 W sumie poznalem tam jeszcze kogos, tylko kto to byl, to ja nie wiem jezeli bolalo, to nie mow, nie masz sie czym chwalic :D YuNan - niebieska gsxf tez widzialem :clap: chyba musimy ustalić jakiś kącik na parkingu żeby rozpoznać forumową bandę proponuje rozowe wstazeczki przypiete do rozporkow :Da powaznie - nieglupi pomysl. moze zrobmy tak: na przyszly raz spotkamy sie przy jakims konkretnym sprzecie (zauwazylem, ze motocykle jest nam latwiej rozpoznac, niz ludzi :mrgreen: ) kto sie deklaruje na wabia ze swoim sprzetem, ze za tydzien przybedzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 Z powodu nierównej walki ze sprzętem ( ja wygrałem ale dopiero po 1,5h) przyjechałem na zaspę o 19 i mignal mi tylko Jag. Nie dogonilem go bo bylo czerwone a ja nie mialem dnia lamania przepisow. W przyszla srode moze bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 No i ja wkońcu też byłem - niebieskie suzuki, no i po 5 minutach musiałem spadać, ale jednak radość popatrzeć na tyle motocykli. Jeżeli jeździsz na niebieskim GSXFie, to może to Ciebie widziałem dzisiaj na Oruni? :clap: pozdro. To możliwe - byłem tam, szedłeś czy jechałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 No i ja wkońcu też byłem - niebieskie suzuki, no i po 5 minutach musiałem spadać, ale jednak radość popatrzeć na tyle motocykli. Jeżeli jeździsz na niebieskim GSXFie, to może to Ciebie widziałem dzisiaj na Oruni? :clap: pozdro. To możliwe - byłem tam, szedłeś czy jechałeś? Akurat wracałem piechotą do domu z uczelni - ze względu na te cholerne ćwiczenia policji i zablokowane centrum :? Widziałem Cię na Małomiejskiej, na wysokości szkoły się minęliśmy :D pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 W sumie poznalem tam jeszcze kogos, tylko kto to byl, to ja nie wiem jezeli bolalo, to nie mow, nie masz sie czym chwalic :) proponuje rozowe wstazeczki przypiete do rozporkow :)a powaznie - nieglupi pomysl. moze zrobmy tak: na przyszly raz spotkamy sie przy jakims konkretnym sprzecie (zauwazylem, ze motocykle jest nam latwiej rozpoznac, niz ludzi :mrgreen: ) kto sie deklaruje na wabia ze swoim sprzetem, ze za tydzien przybedzie?? Mlody, odwozac Ciebie na tramwaj slyszalem tylko jakies jeki i krzyki na tylnim siedzeniu. To pewnie znowu Twoja kobita Cie bila? :D Ja bede jutro na bank i to w dodatku moim sprzetem!Tak! TAAAK!! TAAAAAAAAAAAAAKKKK!!! :D Juz go mam :twisted: Suczka gotowa do akcji :D Bede czarnym Gie-eSem, jak widac zreszta na avatarze...Mozemy sie spotkac przy mnie, ale rownie dobrze przy czerwonym monsterze Jag'a czy tez GSX'ie 750 Johnego.Ew. przy kobiecie Mlodego, ale 3ba uwazac ,zeby jej nie sprowokowac. Nie chce miec takich sincow jak Mlody :D Mi tam rybka... to do 18tej 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Mlody, odwozac Ciebie na tramwaj slyszalem tylko jakies jeki i krzyki na tylnim siedzeniu. To pewnie znowu Twoja kobita Cie bila?wiesz, jeki i krzyki moga miedzy kobieta i mezczyzna oznaczac cos innego, ale... kazdy ma swoj czas, kiedys sie dowiesz :)spotkanie przy mojej kobicie? czemu nie, tylko ona dzisiaj nie bedzie na zaspie, zreszta ja tez nie, wiec to raczej problematyczne :)aha - pozdrowienia dla wszystkich zaspowiczow, ja jeszcze max 2 tygodnie i tez lataaaaaaaaaaaaam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 wiesz, jeki i krzyki moga miedzy kobieta i mezczyzna oznaczac cos innego, ale... Czy to znaczy ,ze jednak Ty ja biles? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Kto dzis bedzie o 18.00?Nadal nie jest ustalone gdzie sie spotykamy...Mnie raczej nie poznacie bo bede z buta (ale z moim plecaczkiem). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Ja bede i juz wyruszam :) Czarny GS, jakby co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Dzis bylo naprawde fajnie, chociaz zimno.Razem z moim plecaczkiem poznalismy MasteraDD i Johnego Bravo. Z forum raczej wiecej nikogo nie bylo... a szkoda.Mam nadzieje ze za kilka tygodni tez wyjade (razem z moim plecaczkiem).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 No nawet, ale ludzie sie dosc szybko zmyli :DPozniej wpadl jeszcze Mlody z kobieta, ktora rzadna mocy i adrenaliny wskoczyla na moje moto i szzzzzzyt :D Az siodelko bylo cieple, hehehe :lol: A juz zupelnie na sam koniec wpadl Jag z kobita, ale samochodem. Mlody wspomnial ,ze ten piekny XJR byl kogos z forum, prawda to? :) Do zobaczyska za tydzien :)p.s - ma ktos ochote sie pobujac w tygodniu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocica Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ciepłe siodełko?? :mrgreen: tylko od czego?? czyżby Ci master spodnie przeciekały? :laughing: mnie dziś nie będzie, więc siodełko będzie zimne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 co taka cisza w 3 miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 co taka cisza w 3 miesciezima.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 ee tam zima... Ja wczoraj latałem po całym 3mieście na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi